- Konular
- 4
- Online süresi
- 11h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Avrupa sunucusunda oynayıp lonca arayan arkadaşlar iletişime geçebilirler.
Discord : Natesziar#9873
Aile adım : Umberson
Karakter adım : Natesziar
Mena'da Full TRI Boss Gear'lı hesabım vardı. Oyuncu eksikliği ve piyasanın berbat olması nedeniyle Avrupa'ya geçmeye karar verdim.
Loɴcα αdı : Toɴyυĸυĸ
????????’??, ????? ??ı?? ?????????? ????????????; ??̈???̈?????, ???? ???? ???????’??? ?????? ???? ???? ??????? ????şı?ı???. ????????? ?????? ????? ??? ???????? ????????ş ?? ??̈???̈?? ???????’??? ??????ş???? ??̈??? ???ış?ı?.
????? ?????’? ???????? ??????ı? ???ı ?ı??, ??? ?ı?ı?ı ??????? ???ı??????? ?? ????.
İ?? ??? ?????????? ?? ?????? ?????ı ?????ı???? ?̈??̈??̈, ???ı?ı ??̈????????? ???? ??̧?? “??̈?????’?? ???????’ı” ????????? ??????ı?.

Avrupa sunucusunda oynayıp lonca arayan arkadaşlar iletişime geçebilirler.
Discord : Natesziar#9873
Aile adım : Umberson
Karakter adım : Natesziar
Mena'da Full TRI Boss Gear'lı hesabım vardı. Oyuncu eksikliği ve piyasanın berbat olması nedeniyle Avrupa'ya geçmeye karar verdim.
Loɴcα αdı : Toɴyυĸυĸ
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
??ı ??????? ??? ??̈?? ????? ?? ??????̧??????. ??̈???̈?? ???????’??? ???????? İ?????ş ?????? ????? ??ş?? ????? ?̈???? ??????? ????? ?? ????? ?????’? ???ış????ı? ????ış, ?????? ??ş????ı????ı?ı ??̈??̈???̈ş??̈?.????? ?????????
????????’??, ????? ??ı?? ?????????? ????????????; ??̈???̈?????, ???? ???? ???????’??? ?????? ???? ???? ??????? ????şı?ı???. ????????? ?????? ????? ??? ???????? ????????ş ?? ??̈???̈?? ???????’??? ??????ş???? ??̈??? ???ış?ı?.
????? ?????’? ???????? ??????ı? ???ı ?ı??, ??? ?ı?ı?ı ??????? ???ı??????? ?? ????.
İ?? ??? ?????????? ?? ?????? ?????ı ?????ı???? ?̈??̈??̈, ???ı?ı ??̈????????? ???? ??̧?? “??̈?????’?? ???????’ı” ????????? ??????ı?.
- Kendimizi Alman olarak tanıtıp adresimizi Almanya'ya ait bir adres olarak giriyoruz.AVRUPADA NASIL OYNUYORUZ ?
- Oyun 63TL/10euroOYUN KAÇ LİRA/EURO ?
- Daha çok oyuncu olmasıyla birlikte daha aktif bir piyasa, satılmaz dediğiniz itemlerin bile satılabileceği anlık olarak ticari zekanızı çalıştırabileceğiniz bir sunucu.NEDEN AVRUPA ?
- Oyunun İngilizce ve Avrupa sunucusu olması dolayısıyla kesinlikle tecrübe sahibi arkadaşlar önceliğimiz oluyor. Buna rağmen ''ben oyunu öğrenmek istiyorum ve avrupa sunucusunda oynamaya niyetliyim, loncaya katılmak istiyorum'' derseniz tabi ki aklımızı çelmiş olursunuz.LONCAYA NASIL KATILABİLİRİM ?
- ?????? İ???????? ?? ?????? ???????? ?????ı ????????? ?????????? ?????̈?? ?????? ??????ş??? ?̈?????????? ??????. ???? ??????, ''??? ????? ?̈??????? ????????? ?? ?????? ??????????? ???????? ??????????, ??????? ???ı???? ?????????.'' ????????, ????? ?? ???ı?ı? ??̧ı?, ???? ???????? ??????ı?LONCA KAÇ KİŞİDEN OLUŞUYOR ?

BAN SEBEBİ İSE LÜTFEN BİLDİRİN VEYA GEREKLİ İŞLEMLERİ YAPARAK KALDIRABİLİRSİNİZ.
Son düzenleme: