Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

The-End < Aquasismt2 WMCP Uyarlanmış Tema >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Güncel

,

oha olum ohaa bu ne bedduadır bir panel için ağlamayın bukadar warez bir temaydı zaten tema lazımsa yaz sağliyim bukadar beddua etme

Ne cok bedua yedimbyav :D

Panel bana aittir ücretli adlığım bir ürünü cekerek HIRSIZLIK yaptığın için senden utanıyorum.
Unutma sen bi HIRSIZSIN. bu paneli paylaşmak isteseydim ben paylaşırdım cunku para vererek satın aldım.
Umarım Allah gani gani çıkarır senden bu yaptığın HIRSIZLIĞI.
tabi tabi :) ilk warezleyen ben olamam rağmen

Hırsızlık senin icin basit bisey olabilir benim icin değil demekki bu kadar utanmışım ve nefret duymuşum arkadaştan panel werez ki arkadaş sağolsun hırsızlığıyla wereze düşürdü. En kötüsüde sana hırsız diyen bir insana verebilicek tek bir cevabının olmaması senin adına buna daha cok üzülüyorum.
Oncelikle iki yprumdada hirsiz olarak suçluyorsunuz uslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ediyprum bu haki size vermedim bir diger konuya gelicek olursak itamlariniza dikkat etmenizi tavsiye ederim

Burası tartışma yapılacak veya hakaret edilcek alan değil. Kullandığın filesteki ücretsiz sistemler hayrına dağıtılmıyor. Bir çoğu ücretli satılıp warez edilen sistemler. O zaman herkes hırsız. Paylaşana değil temayı çekebilecek kadar kötü kodlayan şahısa bahane bulacaksın. Burası açık platform isteyen istediğini yapabilir. Ücretli 1-1 aynısına zaten izin vermiyoruz. Paylaşan arkadaşımız yeşile boyayıp paylaşmış. 1-1 aynı paylaşılan temanızın zaten konusunu kapatım. Daha fazla uzatmanıza gerek yok. Lütfen warez , hırsızlık ile ilgili kimse cevap yazmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri