-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Costume Window Coordinate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reached
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 736

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kolay gelsin iyi forumlar lafı uzatmadan direk soruma geçeyim oyunda olan costume windowun x ve y koordinatları var ya onlara yeni bir slot açtık diyelim bu koordinatları deneme yanılma yapmadan direk yerlerine oturtmak için mousenin costume Window içinde x ve y koordinatlarını gösteren bir şey mevcut mu acaba yoksa go deneme yanılma mı yine :) teşekkürler şimdiden

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

pencerenin başlangıç x, y = 0 koordinatları diyaloğun sol üst köşesine tekabül eder. Ben arayüz çizerken ekran görüntüsü alıp photoshop ile vektörler çizerek çalışırım. bu şekilde yapabilirsiniz. her windows için x ve y farklı değildir. arayüzler obje olarak çalışır, children kümeler, ebeveyn olan kümenin koordinatlarından başlar.
Çözüm
Haa anladım ya çok teşekkür ederim cevaplandı olarak işaretlendirilebilir yani ben aşşağı olarak büyütmek istesem bi bu kadar daha 15 + 4 olarak değiştiremem gerekicek çok teşekkür ederim
Cevaplandı olarak işaretlemeniz için sorunuzu cevaplandıran cevaba kupa vermeniz gerekmektedir.
Aaa bunu düşünmemiştim doğru mantıklı prntscr programı ile ss alırken görüntüyü x ve y olarak oranlıyor ordann yapabilir miyim
Şöyle bir örnek atıyım sen anla :)
Siyah olan koordinatların başlangıcı
Kırmızı olan öğe
Mavi ise Kırmızı öğenin içindeki üye
imagecb0d0fb4a4d40bd5.png

Şöyle bir örnek atıyım sen anla :)
Siyah olan koordinatların başlangıcı
Kırmızı olan öğe
Mavi ise Kırmızı öğenin içindeki üye
imagecb0d0fb4a4d40bd5.png
Haa anladım ya çok teşekkür ederim cevaplandı olarak işaretlendirilebilir yani ben aşşağı olarak büyütmek istesem bi bu kadar daha 15 + 4 olarak değiştiremem gerekicek çok teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri