HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba
Bu gün sizlere NetMT2 WMCP uyarlamış olduğum Panelli paylaşacağım. tamamen tarafımdan WMCP uyarlanmıştır. Güle güle kulanın.
Not: Daha önce paylaşıldımı hatırlamıyorum paylaşılmış ise raporlanırsa sevinirim.
İyi forumlar.
Bu gün sizlere NetMT2 WMCP uyarlamış olduğum Panelli paylaşacağım. tamamen tarafımdan WMCP uyarlanmıştır. Güle güle kulanın.
Not: Daha önce paylaşıldımı hatırlamıyorum paylaşılmış ise raporlanırsa sevinirim.
İyi forumlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vallah bende öyle hatırlıyorum fakat arattığımda bulamadım bölüm yetkilileri bakıp tarafıma raporlarsa tamamen değiştirilebilir. Yalnız ilk ben yapmıştım ben bile paylaşmış olabilirim düşün o derece eski yaptım birşeyPaylaşıldı ama kim olduğunu unuttum

Asıl soru kim paylaştı değil kim çekipte zahmet edip wmcp'ye giydirdi.Paylaşıldı ama kim olduğunu unuttum
Daha önce paylaşıldığı için kapatıldı.
forum.turkmmo.com
Mosso16 - Herkesin Aradığı WMCP Tema !
Tema bana ait değildir. Başka bir arkadaş yapmıştır. Amacım emek hırsızlığı değil daha fazla kişiye yayıp tema göstermektir forumda arayan çoktu umarım hoşunuza gider iyi forumlar dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)