farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Çıldırmalık sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casperme123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar

Serverimde lonca simgesi eklenmiyor, işin tuhaf tarafı python ve client kaynaklı olmaması

sorun game veya db kaynaklı buna kesinlikle eminim.

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözen var ise yardımcı olursa sevinirim.

Dipnot : Bir çok fix ve sistem ekledikten sonra sunucuyu test ettim ve böyle bir sorunla karşılaştım eski yedekleri sildiğim için sorunun kaynağını net olarak bilemiyorum..
Tek bildigim game veya db kaynaklı olması çünkü eski game ve db ile denedigim zaman simge ekleniyor..

Teşekkürler iyi forumlar..

// Sorun Çözülmüştür //

Çözümü paylaşıyorum. aşağıdaki dosyayı indirip gerekli işlemleri uygulayın..

https://www.dosyaupload.com/f2no
Sorunu tespit etmekte geçikme sebebim hem client hem game kaynaklı olması tek taraflı olmaması ben 1hafta uraştım sizin uraşmamanız dileğiyle iyi forumlar..

Son düzenleme:
Merhaba bölüm kuralları gereğince soru cevap konuları kapatılmamaktadır.
Sorununuz çözümlenmişse çözümü bizimle paylaşabilirmisiniz. Yada ÇÖZÜM başlığında konuya dahil edebilir misiniz?.

Kurallar değişti heralde önceden konuyu neden kapatmıyorsun die carlıyorlardı neyse çözümü konuya ekledim. Bu arada forumda gördüğüm tüm fixleri uyguladım bir çok sorun çıktı bu sadece 1 tanesi en son 1sorun kaldı ondan sonra bitiyor gördüğünüz her fixi eklemeyin. İyi forumlar..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri