Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kapalı sourceler hakkinda yardım lutfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsyn9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 700

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ,
Öncelikle herkese iyi günler dilerim forumda yeniyim ve uğraş olsun diye metin2 pvp sunucu kiraladim acelem yok zamanla herşeyi öğrenmek istiyorum ve birçok şey forumda mevcut ama bulamadığım birşey var.

1) kullandığım files sunucu şirketine ait ve source dosyaları kapalıdır diyor source dosyalarının kapalı olması lisanslı olduğu anlaminami geliyor yoksa başka birşey mi.

2 ) kapalı source dosyalarını nasıl acabilirim ?

Merhaba ,
Öncelikle herkese iyi günler dilerim forumda yeniyim ve uğraş olsun diye metin2 pvp sunucu kiraladim acelem yok zamanla herşeyi öğrenmek istiyorum ve birçok şey forumda mevcut ama bulamadığım birşey var.

1) kullandığım files sunucu şirketine ait ve source dosyaları kapalıdır diyor source dosyalarının kapalı olması lisanslı olduğu anlaminami geliyor yoksa başka birşey mi.

2 ) kapalı source dosyalarını nasıl acabilirim ?

iyi günler.
src dosyasını açamazsınız siz.
bilişim verirse açık olarak verir filesden isterseniz fotoğraf (SS) atınız biz burdan size Srcsini buluruz büyük ihtimalle.
bilişimlerin tümü nerdeyse forumdaki filesleri kullaniyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Src Bilginiz yok ise hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.
çok sıkıntılı bir dosyadır en ufak hatada çözümünü bulamayabilirsiniz.

iyi günler.
src dosyasını açamazsınız siz.
bilişim verirse açık olarak verir filesden isterseniz fotoğraf (SS) atınız biz burdan size Srcsini buluruz büyük ihtimalle.
bilişimlerin tümü nerdeyse forumdaki filesleri kullaniyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Src Bilginiz yok ise hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.
çok sıkıntılı bir dosyadır en ufak hatada çözümünü bulamayabilirsiniz.

MErhaba,
Değerli yorumlarınız için teşekkürler 2 3 gündür cevap yazamadım bilgisayarım tamirdeydi şimdi filesle ilgili bir kaç resim koyucam anlayamazsanız yine resimler koyarım değerli yorumlaırnızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

MErhaba,
Değerli yorumlarınız için teşekkürler 2 3 gündür cevap yazamadım bilgisayarım tamirdeydi şimdi filesle ilgili bir kaç resim koyucam anlayamazsanız yine resimler koyarım değerli yorumlaırnızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bu files sizinmi? Yoksam böyle bir filesmi arıyorsunuz.?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri