- Konular
- 105
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 23d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,732
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için Teşekkürler. Görsel Ekleyebilme Şansın Varmı
- Konular
- 4
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 546
- DevLira
- 0
Küçümsüyor dediğin yer neresi allah aşkına onlarda biziz ne böyle triplere giriyon bende kürtüm fakat ne alaka yani mod kürtle Zazyla ilgili bişey yazmamışki hey allahım bu insanlara akıl ver ?Bir daha bu foruma gireni becersinler. Sayenizde forumu bırakıyorum. Moderatör ve TM üye 'e yazışmalarına bakın hele. Kürtleri aşalayıp köçümsüyorsanız, özel konuşmanızdan küçümseyip yerin dibine sokun. Ortalıkta yapıpda size duyulan saygıyı öldürmeyin. Hiç konuşmasakta size saygım vardı . Şimdi ise boşluk var orda, siz herhangi bir duyguyu hissedilmeye değmezsiniz.
- Konular
- 2,420
- Çözüm
- 89
- Online süresi
- 4mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 4,207
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- 7,171
- DevLira
- 15
Teşekkürler 24 Saat İçinde Kanıt Ekleyiniz
- Konular
- 4
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 215
- DevLira
- 0
Photos of the metin archivesMerhaba dostlarım ben @CMOD artık bu hesaptayım.
Sizlerle bu geliştirdiğim alt yapımı paylaşıcağım.
Normelde paylaşma taraftarı değilim fakat insanlar para için başkalarının hakkına giriyor kazıklıyor
olduğunu görüyorum ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı karar verdim bu filesi gözden çıkardım bir oyun için para için birbirlerine saygıları yok insanların.
İnsanlar her geçen gün daha kötüye gidiyor daha fazla kazıklanmayın diye alın size altyapı sistem ekleyin oyun açın farketmediğim unuttuğum fixler olabilir belki gereksiz fixler de var olabilir öyle size kalmış artık kendiniz kontrol edersiniz.
Şu an fazla bir şey yazmadım ama iyi ki de yazmadım değmicekmiş. Sıfırdan offline shop yazmaya başladım temelini attım ama gerisini getirmedim tamamlasam en verimli performanslı servere yük bindirmeyen offline shop olabilirdi iyi ki tamamlamadım emeklerim boşa gidecekti bunu geç olmadan anladım.
Hayırlı kullanımlar dilerim herkese emeğimde gözü olanın gerisi sizde.
Kendi yaptıklarım yazdıklarım ordan burdan bulma değildir bizzat kendim yazdım:
Protolar officale güncellendi sorunlu itemler olabilir kontrol edersiniz
Yanında gezen binek ve mühürlü pet .
Şaman kükremesi offical uzaktan vurur.
Toplu statü sistemi mevcut src sini kendim yazdım pack alıntı yaptım biraz ayar çektim.
Paylaştığım item kilidi direk sorunsuz eklersiniz onda bağırmaya uyarlı değildi sanırım bir kaç ufak eksikleri olabilir onun şu an bilmiyorum.
oyuna girdi eklemiştim packa onu silersiniz log tablolarında syser verdiriyor sanırım.
Diğer:
Bazı bineklerde süre yok limiti kendiniz eklersiniz protoya.
Simya vs sorun yok diye hatırlıyorum.
Packlar toplanıp birleştirilmiştir epack32 ile sorun yaşarsanız açmakta eterpack kullanın boyut kaynaklı hata verebiliyor.
Extern vs güncellemedim. client de biraz günvelleme vardır.
Filesin çoğu toplamadır olabildiğince işe yarar şeyleri almaya çalıştım. Marty 4.7 ye kadar olan tüm işe yarayabilecek şeyleri çektim buna hani forumda 6.5 diye olan. rohan bestia vs den yararlandım.
Protoları veritabanından yönetme aktif değildi sanırım officale güncellemedim bunda.
Tüm gereksiz bileşenler kaldırılmıştır.
Simya vs ifdefli yaptığım ilk çalışmalarım var ama bunda o özellik yok aktarmadım.
Köstüm silah sorunsuz ekli
tılsımlar ekli ve takılabilir halde sadece efsunları eksik
kuşaklarda ekli item takılabilir halde ama kuşak görünmüyor ve özellik vermiyor sadece takılabilir durumda itemi başka diğer fonksiyonlar ekli değil.
Ve daha bir sürü şey.
LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT:
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)