IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(LUA, DUNGEONLAR) Karakter atmak

ismailemecc

Level 2
Üye
Konular
5
Çözüm
5
Online süresi
6d 18h
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 8 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
504
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

//

Son düzenleme:
Questle ilgili olduğunu düşünüyorum hala, fakat gerekli warp kodlarını (aşağı isinlandigi yerin) ayarladim, gerekli kod dizinlerini sildim, questte böyle bir warp kodu yokken nasıl hala aşağı atıyor anlamış değilim, bilen arkadaşlar en azından takıldığım yeri veya nedenini söylerse çok iyi olur

Problemi çözdüm, ileride bu olayla karşılaşan biri olursa özelden yazabilir yardımcı olurum.

Problemi çözdüm, ileride bu olayla karşılaşan biri olursa özelden yazabilir yardımcı olurum.

Bunun yerine kule geri dönüş gibi sistemler kullaniliyor playere tablo actirip son dungeon id kaydederek
senin yaptiğinda güzel birşey aslinda direk kodlari düzenlemek eğer paylaşirsanda güzel olur

Bunun yerine kule geri dönüş gibi sistemler kullaniliyor playere tablo actirip son dungeon id kaydederek
senin yaptiğinda güzel birşey aslinda direk kodlari düzenlemek eğer paylaşirsanda güzel olur
Paylaşılandan ve dediğinizden farklı sorunsuz kule geri dönüş questi kullanıyorum, dediğiniz daha mantıklı fakat nasıl yapacağıma dair bir fikrim yok, bilmiyorum açıkçası. Konudaki sorunu çözdüm fakat başka sorunlar doğdu, şimdilik geri dönüş questiyle işimi göreceğim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri