Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

SYSER HATASI YARDIM !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sozer45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 246

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm arkadaşlar
GZmXG2.png

yardım edebilirmisiniz ??? Burda Yanlış Tam olarak nerde Giriş yapılıyor diyor masaüstüne atıyor direk.

Çözüm
Client/UserInterface/PythonApplicationModule.cpp açılır ve aratılır;

Kod:
#ifdef USE_OPENID

üstüne eklenir;

Kod:
#ifdef ENABLE_TICKET_SYSTEM
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_TICKET_SYSTEM",    1);
#else
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_TICKET_SYSTEM",    0);
#endif
selamın aleyküm arkadaşlar
GZmXG2.png

yardım edebilirmisiniz ??? Burda Yanlış Tam olarak nerde Giriş yapılıyor diyor masaüstüne atıyor direk.
SYSER HATASI LOG HATASI OLARAK BİLİNİR

İlk olarak Bilgisayarımızda bulunan Metin 2 Klasörümüzü buluyoruz. Klasöre girdikten sonra ''pack'' adlı dosyayı buluyoruz. İçinde bulunan locale_add.tr adında bir log bulunuyor onu siliyoruz. Geri Dönüşüm Kutusundanda siliyoruz ve oyuna tekrar girmeyi deniyoruz. Fakat oyuna Masaüstünde bulunan Metin 2 değil klasörde bulunan Metin 2 ile giriceksiniz.

Buna neden olan diğer bir sorun olabilir buda pack dosyasının tam olarak güncel olmamasıdır. Bunun için pack dosyasını silebilirsiniz. Daha sonra oyuna girmeyi denerseniz muhtemelen kendisi otomatik güncelleştirme yapacaktır tamamı güncelleştirilmeden sakın bir şey yapmayın. Eğer güncelleştirmez ise silip tekrardan yükleyebilirsiniz.

Game Booster gibi programlar kullanabilirsiniz. Bunlar fazla işe yaramayabilir ama denemekten zarar olmaz

Combofix adlı programı yükleyip boş logları ve virüsleri silerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Client/UserInterface/PythonApplicationModule.cpp açılır ve aratılır;

Kod:
#ifdef USE_OPENID

üstüne eklenir;

Kod:
#ifdef ENABLE_TICKET_SYSTEM
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_TICKET_SYSTEM",    1);
#else
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_TICKET_SYSTEM",    0);
#endif

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri