Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 map converter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlan8tx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar forumda ve internette map yapımı ile ilgili bir sürü konu varken o yaptığımız mapi convert etmeyle ilgili ne bir link ne de bir anlatım bulabildim?
lütfen yardımcı olur musunuz internetteki bu konuyla ilgili çoğu video da yabancı dilde anlayamıyorum...

Çözüm
WorldEditor üzerinde

1- Yapılacak
--> Klavye > INS tuşuna basın
--> Gölgeler vb. haritada bulunan tüm özellikleri kaydedecektir.

2- Yapılacak
--> WorldEditor 1. sayfasına gelin ve Sırasıyla
---> Save ServerAttr
---> Save Minimap

Haritanın içerisindeki server_attr dosyasını filesinizdeki game üzerinde map klasöründeki yere atın ve izinlerini 777 yapın
Diğer dosyayı foxfs kullanıyorsanız maps klasörünüze kullanmıyorsanız yeni bir pack üzerinden eklemesini yapın

Eğerki öğrenmek istedikleriniz bunlarsa yardımcı olmuşumdur biraz da olsa. Fakat farklı birşey soruyorsanız konuda daha ayrıntılı bilgi verin açıklayayım.
Sorulan soru için gerekli yanıt verilmiş, ekstra olarak map ekleme üzerine detaylı konularda mevcut :)
WorldEditor üzerinde

1- Yapılacak
--> Klavye > INS tuşuna basın
--> Gölgeler vb. haritada bulunan tüm özellikleri kaydedecektir.

2- Yapılacak
--> WorldEditor 1. sayfasına gelin ve Sırasıyla
---> Save ServerAttr
---> Save Minimap

Haritanın içerisindeki server_attr dosyasını filesinizdeki game üzerinde map klasöründeki yere atın ve izinlerini 777 yapın
Diğer dosyayı foxfs kullanıyorsanız maps klasörünüze kullanmıyorsanız yeni bir pack üzerinden eklemesini yapın

Eğerki öğrenmek istedikleriniz bunlarsa yardımcı olmuşumdur biraz da olsa. Fakat farklı birşey soruyorsanız konuda daha ayrıntılı bilgi verin açıklayayım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri