HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun zaman önce satın aldım kullanmak için ama açıp içine bile bakmadım. Kullanıp geliştirecek olanlara şimdiden başarılar.
Not: Mobildeyim VT tarama ekleyemedim
Görsel
Link: //
VT :
Not: Mobildeyim VT tarama ekleyemedim
Görsel
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Link: //
VT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Halihazırda satışı forumumuzda devam eden bir sistemi tıpa tıp aynı şekilde paylaşmanız yani wareze düşürmeniz yasak.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Konunuz bu sebeple kapatıldı.
Daha önce paylaşıldı , diye hatirliyorum senin paylaştığının alt yapısı ne ? Farkındalik olarak belirt.
Daha önce ne şekilde paylaşıldı bilmiyorum, ama Metin2panel de 300 TL ye satılan bir sistem. Sistem içeriğini hiç incelemedim vaktim olmadı. İster açık bırakırsın konuyu ister kapatır Metin2 ile bağımı kestiğim için elimde kalan son şey, onu da paylaşayım dedim. ?Daha önce paylaşıldı , diye hatirliyorum senin paylaştığının alt yapısı ne ? Farkındalik olarak belirt.
24 saat içinde virüstotal ekleyiniz paylaşım için teşekkürler.Daha önce ne şekilde paylaşıldı bilmiyorum, ama Metin2panel de 300 TL ye satılan bir sistem. Sistem içeriğini hiç incelemedim vaktim olmadı. İster açık bırakırsın konuyu ister kapatır Metin2 ile bağımı kestiğim için elimde kalan son şey, onu da paylaşayım dedim. ?
Admin VT tarayıp ekleyebilir misin? Mobildeyim ve zamanım hiç yok iyi forumlar24 saat içinde virüstotal ekleyiniz paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)