HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok nazik bir şekilde NETFROY isimli şirketinin eleştirisini yapmıştım, fakat konum onaylanmadı.
Burada kasti bir şey mi var, yoksa moderatörler görevini yapmadığı için gözünden mi kaçtı ?
Forum 2009'da böyle değildi.
Burada kasti bir şey mi var, yoksa moderatörler görevini yapmadığı için gözünden mi kaçtı ?
Forum 2009'da böyle değildi.
Konunuzun altında neden onaylanmadığı yazıyor, okursanız görürsünüz, aynı gün içinde yazdım.
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Bu tarz sitem etmeden önce ilgili bölümün kurallarını okuyun. Ondan da önce yönetim sizin konularınızı yanıt vermeden işlem yapmaz, yoruma bakın konu neden onaylanmamış diye.
Yukarıda linkleri verdim ama yine de okumazsanız diye tekrar yazayım: orası şikayet bölümü inceleme değil.
Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri Bölümü Konu Onay Sistemi
28.2.2014 Tarihten itibaren Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri bölümünde açılan her konuya onay sistemi getirildi.Kısacası açtığınız her konu ilk önce görevliler tarafından incelenecek ardından konuya onay verilecektir. Bu sistemle artık bölüm de sadece şikayet konuları aktif olacaktır.Şikayet...
Genel Açıklama Şikayetler Hakkında Herşey ! (Yorum yazmadan ve konu açmadan önce oku)
Herkese Merhaba; Bu konuyu açmak için çok bekledim bazı şeyler belki bizden kaynaklıdır sandık fakat maalesef bazı kişiler iyi niyetimizi kullanarak iş yapmaya devam ediyor.Bütün herşeyi yazıcam genel açıklama olucaktır. Madde madde bütün açıklamaları yazıcam. 1.Sahte ss'ler ve iftiralar...
Bu tarz sitem etmeden önce ilgili bölümün kurallarını okuyun. Ondan da önce yönetim sizin konularınızı yanıt vermeden işlem yapmaz, yoruma bakın konu neden onaylanmamış diye.
Yukarıda linkleri verdim ama yine de okumazsanız diye tekrar yazayım: orası şikayet bölümü inceleme değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)