xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı GCC49 - Game Core Debug Hata

Validante

Newlongju
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
13
Çözüm
8
Online süresi
21h 53m
Reaksiyon Skoru
52
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 7 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
417
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kısa bir süre önce gcc49 sürümüne güncelledim src dosyalarımı fakat core verdiğinde açmak istedim ve karşılaştığım hata bu.
EOD7Wn.png

Bir türlü çözüm bulamadım bu hataya. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Soranlar için GCC Sürümüm: gcc49
GDB Sürümüm: 6.1.1
Game Strip Edilmemiş
Liblerim sorunsuz oyuna sorunsuz giriş yapabiliyorum

[Sorun Çözüldü]

Sorun çözümünü
Konuda ayrıntılı bir şekilde belirttim arkadaşlar.​

Son düzenleme:
@JinxTheLux Hocam özelden atayım isterseniz gdb olayının çözümünü siz konuya ekleme yapın başkalarıda yaşamasın hata :)

@JinxTheLux Hocam özelden atayım isterseniz gdb olayının çözümünü siz konuya ekleme yapın başkalarıda yaşamasın hata :)
Corenin nedeni sürümden mi yani sürümü yükseltince ruh taşı okuma sistemi core mi verdirdi

Corenin nedeni sürümden mi yani sürümü yükseltince ruh taşı okuma sistemi core mi verdirdi

Hayır local sunucumun rami 1 gb olduğu için hupsig vermiş yani bir nedeni yok ayrıyetten siz core ile neden bu kadar ilgilendiniz ?

Hayır local sunucumun rami 1 gb olduğu için hupsig vermiş yani bir nedeni yok ayrıyetten siz core ile neden bu kadar ilgilendiniz ?
Bende gcc sürümünü 49 yükseltim de ondan sordum bro

Bende gcc sürümünü 49 yükseltim de ondan sordum bro

GCC sürümünü yükseltmen core alabileceğin anlamına gelmez sadece kütüphaneni genişletiyosun örneğin auto type lar belirleyebiliyosun yani extra kullanılabilecek kod tanımlaması yapıyosun. Ufak tefek warning ve değiştirmeler var onları sorunsuz yaparsan core almazsın. Zaten şuanda çoğu alt yapı vs. hep gcc49 üzerinden derleniyor biraz daha işi profesyönelleştireyim dersen clang38 e geçebilirsin yada c++17 visual studio 2019 vs.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri