HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben teşekkür ederim değerli yorumun için.Çok yararlı bir paylaşım teşşekür ederim.
Güzel paylaşım. Yabancıların tamamı Martysama'nın geliştirdiği altyapı dosyalarını kullanıyor. Eleştirecek birşey bulamıyorum. Birkaç fix yaptığınızda kullanıma hazır hale gelir. Ufak tefek hatalar var ama çok büyütülecek şeyler değil. Konu altında, karşılaştığınız sorunları yazarsanız çözümü ile birlikte konu içeriğine dahil edilir.
burdadamıGüzel paylaşım. Yabancıların tamamı Martysama'nın geliştirdiği altyapı dosyalarını kullanıyor. Eleştirecek birşey bulamıyorum. Birkaç fix yaptığınızda kullanıma hazır hale gelir. Ufak tefek hatalar var ama çok büyütülecek şeyler değil. Konu altında, karşılaştığınız sorunları yazarsanız çözümü ile birlikte konu içeriğine dahil edilir.
anlayan arkadaşlar seri layk .dDeğerli yorumun için teşekkür ederim. Zaten kullanıma hazır şekilde fakat bize göre illaki eksikler olabiliyor. Kullanıcılardan fark edilen hatalar olursa elbette "Focus" burada çözümü ile birlikte içeriğe dahil ederiz.Güzel paylaşım. Yabancıların tamamı Martysama'nın geliştirdiği altyapı dosyalarını kullanıyor. Eleştirecek birşey bulamıyorum. Birkaç fix yaptığınızda kullanıma hazır hale gelir. Ufak tefek hatalar var ama çok büyütülecek şeyler değil. Konu altında, karşılaştığınız sorunları yazarsanız çözümü ile birlikte konu içeriğine dahil edilir.
Benimki işte böyle naparsınburdadamı![]()
![]()
anlayan arkadaşlar seri layk .d

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)