Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
türkçe değil italyanca sen türkçe yapcan offical packler paylaşıldı tr nin pvp client pack paylaşımları bölümünde ordan locale game ve locale interface alıp bununkiyle değiştirirsen türkçe olur bide bazı py dosyalarında türkçe yapılcak yerler olabilir ve sunucudaki locale_string.txt detürkçe dil varmı acaba hocam? fotoğrafta yabancı görünüyor
paylaşim için teşekkürler.
türkçe değil italyanca sen türkçe yapcan offical packler paylaşıldı tr nin pvp client pack paylaşımları bölümünde ordan locale game ve locale interface alıp bununkiyle değiştirirsen türkçe olur bide bazı py dosyalarında türkçe yapılcak yerler olabilir ve sunucudaki locale_string.txt de
locale_game interface buldumda türkçe item.desc fln bulamadım hocam türkçe locale varmı elinde offical olan tr nin
Ben teşekkür ederim.Tesekkürler paylasim icin
Yes , everything in this files.thanks for sharing , its with source and everything ?
Orijinal dosyaları İtalyanca olduğu için o şekilde.türkçe dil varmı acaba hocam? fotoğrafta yabancı görünüyor
paylaşim için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)