HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haritada olmayan adamla işin ne ?
Sistemi yapan biziz 3 sunucumuzdada kullanmadık , satış yapılması için yazılmış bi sistem kasmayın bu kadar xd
kodlara az önce baktım bu kodu oraya ben eklemedim diğer tüm taraflara bakarsan göreceksin![]()
Haritada olmayan adamla işin ne ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
o kodu oraya ekleyen ben degilim sistemi alan arkadaşlar artık ne yapmaya çalıştı bilmyiorum 
neyse kodları inceleyen ve zoruna giden arkadaşlara duyurulur daha bu hiç birşey siz birde kalanını görseniz :sAS:fAS
Kodu ben eklemedim direk anlatımlı dosyaları paylaştım dksskkddk şaka bu sanırımkodlara az önce baktım bu kodu oraya ben eklemedim diğer tüm taraflara bakarsan göreceksinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.o kodu oraya ekleyen ben degilim sistemi alan arkadaşlar artık ne yapmaya çalıştı bilmyiorum
neyse kodları inceleyen ve zoruna giden arkadaşlara duyurulur daha bu hiç birşey siz birde kalanını görseniz :sAS:fAS
ilginç acaba kimin eseri buKodu ben eklemedim direk anlatımlı dosyaları paylaştım dksskkddk şaka bu sanırım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)