noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Işınlanma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 672

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar biryere ışınlanırken oyun atıyor (bazen) ve gamede syserr de şu hatayı veriyor client syserr temiz.

SYSERR: Aug 11 00:17:19 :: socket_accept: accept: Software caused connection abort (fd 13)

game99'da da

SYSERR: Aug 11 00:17:11 :: heart_idle: losing 91 seconds. (lag occured)

hatası veriyor bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çözüm
muhtemelen pc sistem özellikleriyle değil oyun sunucusu ve özellikleriyle alakalı, aynı sorunu bende yaşıyorum. şu an 2019 ağustos ayında aktif olarak birkaç pvp server oynuyorum biri de MetinŞah serverı, diğer pvp lerde bir sorun olmazken metinşahta her ışınlandığımda oyun atıyor. çok düşük sistemli bir pc de oynasam da diğer pvp lerde yapmaması garip bir durum. en azından sistem hatası almıyorum bu da bir artıdır. sadece oyun atıyor ve tekrar ıd şifre ile giriş yapmam gerekiyor.
Merhabalar biryere ışınlanırken oyun atıyor (bazen) ve gamede syserr de şu hatayı veriyor client syserr temiz.

SYSERR: Aug 11 00:17:19 :: socket_accept: accept: Software caused connection abort (fd 13)

game99'da da

SYSERR: Aug 11 00:17:11 :: heart_idle: losing 91 seconds. (lag occured)

hatası veriyor bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kaç core ve sunucu ram miktarı nedir

muhtemelen pc sistem özellikleriyle değil oyun sunucusu ve özellikleriyle alakalı, aynı sorunu bende yaşıyorum. şu an 2019 ağustos ayında aktif olarak birkaç pvp server oynuyorum biri de MetinŞah serverı, diğer pvp lerde bir sorun olmazken metinşahta her ışınlandığımda oyun atıyor. çok düşük sistemli bir pc de oynasam da diğer pvp lerde yapmaması garip bir durum. en azından sistem hatası almıyorum bu da bir artıdır. sadece oyun atıyor ve tekrar ıd şifre ile giriş yapmam gerekiyor.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri