Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ARAYÜZ DEĞİŞTİRME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheForbiddenOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Çözüm
Z596ma.png

Sonuç olarak olan bu şu anda böyle kalıyor
Şöyle ki indirdiğim rar dosyasının içinde locale_tr - ui - uiscript ve root var. Benim sorunum root kısmı ile, tekrar edeyim beni mazur görün çok yeniyim.Eminim o arkadaşın yazdığı konuda bilen birisi çok basit anlayabilir ama dediğim gibi ben yapamadım şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.
Üzgünüm ama bu şekilde yardım bulmanız zor olucaktır. Anlatım kötü olabilir siz anladıgınız kadarıyla eklediniz , anlamadıgınız nokta hata vermesi.
Linkdeki konuya göz atma fırsatım olmadı zaten bölüm yetkilileri konuyu çalışır vaziyetde gördükleri için kapatmamış, siz hata aldıgınız yerleri konuya dahil edin bizde bi bakalım neler yapılabilicegine.

Üzgünüm ama bu şekilde yardım bulmanız zor olucaktır. Anlatım kötü olabilir siz anladıgınız kadarıyla eklediniz , anlamadıgınız nokta hata vermesi.
Linkdeki konuya göz atma fırsatım olmadı zaten bölüm yetkilileri konuyu çalışır vaziyetde gördükleri için kapatmamış, siz hata aldıgınız yerleri konuya dahil edin bizde bi bakalım neler yapılabilicegine.
uiscripleride yapın demiş anlamadığım spesifik kısımlardan biri o ne yapmam gerekiyor tekrardan özür dileyerek soruyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri