Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Phebia2 Server Files Namı Diğer Rohan Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REVOLTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 524
  • Görüntüleme Görüntüleme 81K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Her konunun altında sizin yorumunuzu muhakkak görüyorum ancak hepsi o bozuk şu bozuk şeklinde hiçbir konun altındada şu bozuk şöyle düzeltilir tarzında yapıcı bir yorumunuzu görmedim özel bir sebebi var mı?
Yapıcı yorum yapayım :D
Şuanda açık olan 100 oyundan 50sinde bundakinden daha fazla hata var. Metin2 nin Official sunucularında bile çökmeler oluyor. Kapanan özel sunucu Rubinum'da her ay eşya kaybolmaları yaşanıyordu.
Herkes birbirinin dosyasını çalıp üzerinde düzenleme yaptığı için hatalar hepsinde aşşağı yukarı aynı. Bu dosya özelinde konuşmak gerekirse yazdığım hatalar Rohan2, BestiaMt2 vs vs AstekMt2'nin muadili tüm fileslerde çalışıyor.

Şuanda açık olan 100 oyundan 50sinde bundakinden daha fazla hata var. Metin2 nin Official sunucularında bile çökmeler oluyor. Kapanan özel sunucu Rubinum'da her ay eşya kaybolmaları yaşanıyordu.
Herkes birbirinin dosyasını çalıp üzerinde düzenleme yaptığı için hatalar hepsinde aşşağı yukarı aynı. Bu dosya özelinde konuşmak gerekirse yazdığım hatalar Rohan2, BestiaMt2 vs vs AstekMt2'nin muadili tüm fileslerde çalışıyor.
tenor.gif

Haklısınız ancak bu tip yorumlar algı operasyonu yaratabiliyor 3. şahıslar konuya dışarıdan bakınca şu bozuk o bozuk v.b yorumları görünce (Vay anasını bu files çöpmüş) düşüncesine kapılıyor ve forumdaki 10 filesin 11'inin altında bu tip yorumlar olduğu için forumda bir itibarsızlık oluşuyor (Bu forumda adam akıllı bir dosya yok) diye algılanıyor yanlış anlamayın lütfen beni halkla ilişkiler okudum 2 yıl ondan söylüyorum aksi taktirde yorumlarınızda bir sakınca yok ancak en başından belirtmek istediğim konu hakkında çok bilgisi olmayan kişiler cube gold bugunu yang bugu diye anlayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri