Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
the client is not opening , it says serverip.pyc not found
client src build ederken ufak bi eksik var onu tamamlayın.
game db build oluyor sorunsuz.
game srcde lisans var kaldırın.
serverinfo.py localeinfo.pyde sıkıntı var daha doğrusu fazlalık var çözün.
mysql sıfırlamada bi sıkıntı var userleri değişin
client/lib/hesap kaydet şeysilerini temizleyin
çok boş pack var temizleyin
packları tekrardan topladım uptade gibi saçmalıklar mevcut + client srcdeki uptade packlarının kodunu kaldırdım
İllallah ettim ama girdim oyuna
resimlerle alakası yok filesin
bug dolu ayriyeten
daha girer girmez bugları buldum
kanıt :
game db build oluyor sorunsuz.
game srcde lisans var kaldırın.
serverinfo.py localeinfo.pyde sıkıntı var daha doğrusu fazlalık var çözün.
mysql sıfırlamada bi sıkıntı var userleri değişin
client/lib/hesap kaydet şeysilerini temizleyin
çok boş pack var temizleyin
packları tekrardan topladım uptade gibi saçmalıklar mevcut + client srcdeki uptade packlarının kodunu kaldırdım
İllallah ettim ama girdim oyuna

resimlerle alakası yok filesin
bug dolu ayriyeten
daha girer girmez bugları buldum kanıt :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
1.Cube gold bugu var.(Cube ye gold ile yapılan bir formül eklemeyin.)
2.Cube item kopyalama var.
3.K envanter ile cube çalışmayacaktır çünkü bu mümkün değil
4.Şebnemde memory leak var.(kullanılan şebnemi bellekten silmiyor)
5.Messenger auth exploit(klasik bir hata)
6.vegas ın +basınca başarısız olma sistemini eklemiş ama +basma efektini koymayı unutmuş o yüzden +basma başarılı olunca efekt çıkıyor ama başarısız olunca çıkmıyor.
7.Gelişmiş + basma sistemindeki güçlendirme iksirleri çalışmaz.(Gözünle değil başka bir yerinle yaptığın için Mythsia )
8.Purge_area fonksiyonu canavarı silmek yerine öldürüyor. Zindanda bu fonksiyon çalışırsa oyuncular canavarları kesmeden dropları alacaktır. Hangi questlerde çalışır sorusuna gelirsek mavi ejder ve baroneste aktif gördüğüm kadarıyla.(serverin içinden geçerler)
Rohandaki hatalardan farklı hatalar değil ama. Çözülen hata var mı? Yok. Rohan filesinin üstüne birkaç sistem eklenmiş. Bu arada sql injection için kontroller yok. messengerdan sql injection yapılabilir.

6.vegas ın +basınca başarısız olma sistemini eklemiş ama +basma efektini koymayı unutmuş o yüzden +basma başarılı olunca efekt çıkıyor ama başarısız olunca çıkmıyor.
7.Gelişmiş + basma sistemindeki güçlendirme iksirleri çalışmaz.(Gözünle değil başka bir yerinle yaptığın için Mythsia )
8.Purge_area fonksiyonu canavarı silmek yerine öldürüyor. Zindanda bu fonksiyon çalışırsa oyuncular canavarları kesmeden dropları alacaktır. Hangi questlerde çalışır sorusuna gelirsek mavi ejder ve baroneste aktif gördüğüm kadarıyla.(serverin içinden geçerler)
Rohandaki hatalardan farklı hatalar değil ama. Çözülen hata var mı? Yok. Rohan filesinin üstüne birkaç sistem eklenmiş. Bu arada sql injection için kontroller yok. messengerdan sql injection yapılabilir.
Son düzenleme:
1.Cube gold bugu var.(Cube ye gold ile yapılan bir formül eklemeyin.)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)