farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Phebia2 Server Files Namı Diğer Rohan Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REVOLTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 524
  • Görüntüleme Görüntüleme 81K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Akıllıca cevap vereceğim diye küçülme, files için demedim marka adımı kullanıyorsun! insanca uyarıyorum gereğini yapmaz isen gereğini yapacağımdan şüphen olmasın.
Akıl vermeyi bırakıp biraz huzur versen diyorum. Kaç kere söylicem sana filitreden geçmiyor galiba sözler yukarıyı bida oku istersen.

Kullanacak olan arkadaşların dikkatine vareze gösteriş olsun diye atılmış olan ronark sistemini bile ekleyen bir developer tarafından geliştirilmiş kullanacak arkadaşlar bir 10 kere düşünsün :D

Kullanacak olan arkadaşların dikkatine vareze gösteriş olsun diye atılmış olan ronark sistemini bile ekleyen bir developer tarafından geliştirilmiş kullanacak arkadaşlar bir 10 kere düşünsün :D
Haklısın ama ne buglar sorunlar vardi da kapattilar bundan daha kötü filesi adam ettik biz emin ol bunuda kullanirlar bana sistemleri lazim bir kaçı nadir bulunuyor client gelsede baksak :D
Paylaasanlarinda eline sağlık saçma sapan yorum yapanlarinda ne yaptigi belli deil madem buglu bozuk sus kardesim niye uzatiyosn ordan tehdit burdan tehdit Yardimlasma yok bisi yok hep birbirlerini itip kakmalar valla pess

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri