Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Akıl vermeyi bırakıp biraz huzur versen diyorum. Kaç kere söylicem sana filitreden geçmiyor galiba sözler yukarıyı bida oku istersen.Akıllıca cevap vereceğim diye küçülme, files için demedim marka adımı kullanıyorsun! insanca uyarıyorum gereğini yapmaz isen gereğini yapacağımdan şüphen olmasın.
@ssembol61 sen flag seversinKullanacak olan arkadaşların dikkatine vareze gösteriş olsun diye atılmış olan ronark sistemini bile ekleyen bir developer tarafından geliştirilmiş kullanacak arkadaşlar bir 10 kere düşünsünLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.![]()

Haklısın ama ne buglar sorunlar vardi da kapattilar bundan daha kötü filesi adam ettik biz emin ol bunuda kullanirlar bana sistemleri lazim bir kaçı nadir bulunuyor client gelsede baksakKullanacak olan arkadaşların dikkatine vareze gösteriş olsun diye atılmış olan ronark sistemini bile ekleyen bir developer tarafından geliştirilmiş kullanacak arkadaşlar bir 10 kere düşünsünLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.![]()

Paylaasanlarinda eline sağlık saçma sapan yorum yapanlarinda ne yaptigi belli deil madem buglu bozuk sus kardesim niye uzatiyosn ordan tehdit burdan tehdit Yardimlasma yok bisi yok hep birbirlerini itip kakmalar valla pess
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)