mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Phebia2 Server Files Namı Diğer Rohan Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REVOLTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 524
  • Görüntüleme Görüntüleme 81K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklama yapmicam yeter artık son açıklamam

1- Oyuna herkes giriyor, Hatta oyun açanıda gördüm geçen günlerde Kanıtsız dosyalar olsa konum kapanır.

2- Tr tipi files yapmadığım için artık tr tipine bakmıyorum sizlere özel hizmet vermem bu files için.

3- Ben bu filese para değil gönlümü bile vermem sizleri kandırdıkları için gölümden paylaştım.

4- Güncelleme ise artık sağlık açımdan ne zaman kendimi daha iyi hissedersem ozaman paylaşırım.

Son düzenleme:
Açıklama yapmicam yeter artık son açıklamam

1- Oyuna herkes giriyor, Hatta oyun açanıda gördüm geçen günlerde Kanıtsız dosyalar olsa konum kapanır.

2- Tr tipi files yapmadığım için artık tr tipine bakmıyorum sizlere özel hizmet vermem bu files için.

3- Ben bu filese para değil gönlümü bile vermem sizleri kandırdıkları için gölümden paylaştım.

4- Güncelleme ise artık sağlık açımdan ne zaman kendimi daha iyi hissedersem ozaman paylaşırım.
kardeş geçmiş olsunda bu link değil mi upluad bırakıp o kadar kişiyi verip diyim burada cürümeye bırakma bence

Hidra questlerini düzenledim ve yeni bilet ayarlayıp onunla giriş yapmasını sağladım (mevcut fileste giriş itemlerini girdikten sonra silmiyor) pc.remove olayını düzenleyerek hidra mapine giriş yapıyorum fakat yanımdaki kişiden bilet kesmiyor. Sadece benim biletimi alıyor. Bunu nasıl ayarlarız questte ? O kadar uğraştım ama olmuyor. Ork labirentinin girişinde de bilet yoktu. yeni bi item yapıp onun questinide düzenledim fakat o da sadece tek kişiden bilet kesiyor :( Ayrıca hidra'da gemi direğinde bug var ve gemi direğinin canı gitmiyor. Diğer bir sorun ise 5 level olduğunda sistemde uzaktan beceri sistemi ekli olmasına rağmen uzaktan beceri seçemiyoruz. quest eksikliği var sanrım o olayda

Edit : Hidra'da ki grup bilet kesme olayını, gemi direği can gitmeme bugunu çözdükten sonra birde hidraya soğuma süresi koyarsak güzel olabilir :D

Grup bilet olayında fonksiyon kullanmamız gerekiyor galiba. Bu şekilde yazdığımda sadece benden kesiyor:
otylHH.jpg

Son düzenleme:
Fix İçerikli güncellemeler yapmayı düşünüyormusunuz? ayrıca benim konuya yorum olarak yazdığım hatalar listesini konuya dahil ederseniz daha çok kişiye ulaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri