xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pesege | Tüm Paylaşımlar.

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

8-9-10-11 numarlı konular yan hesablarıma aittir bu hesabım banlı olduğu süre icerisinde o hesalarım ile paylaşım yapmıştım.
Malesef dediklerimi yapmanız gerekmektedir. Sonuçta eğer olucaksanız bu hesabınızla olacaksınız uzman üye.

8-9-10-11 numarlı konular yan hesablarıma aittir bu hesabım banlı olduğu süre icerisinde o hesalarım ile paylaşım yapmıştım.

öyle bir kural varsa ben tüm paylaşımalrımı yağdırayım :D :D

öyle bir kural varsa ben tüm paylaşımalrımı yağdırayım :D :D
heşeye bi maydanoz olma ya
PESEGE hesabım zamanında banlı olduğu için o hesaplar ile paylaşım yapmışım bilmiyorum düzenliyecem

heşeye bi maydanoz olma ya
PESEGE hesabım zamanında banlı olduğu için o hesaplar ile paylaşım yapmışım bilmiyorum düzenliyecem

Sebzeler içinde yeşillik kategorisinde yer alan maydanoz, genel anlamda faydaları ile bilinen bir besindir. Petroselinum sativum bilimsel adına sahip bitki Maydanozgiller ailesine mensuptur. Yetiştiriciliği asırlar öncesine dayanan bir yeşillik türü olarak Eski Yunanlılar tarafından oldukça kutsal sayılmış ve faydalarından sıkça yararlanılmıştır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri