Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Freebsd 12.0 Mysql Kurulumu Hakkında

Stilinski24

S. Thomas
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
83
Altın Konu
0
Başarım Puanı
74
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 5 Gün
MmoLira
285
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar,

Ben bir vds sunucusu kiraladım freebsd olarak ve bana 12.0 sürümü yüklü şekil de geldi fakat mysql 5.5 kurulumu yaparken sürekli yarıda kesiliyor ve puttyden hata verip atıyor.

Acaba 12.0'a yüklemem gereken mysql sürümünü ve nasıl yükleyebileceğimi anlatabilirmisiniz acaba teşekkürlerimi sunarım...

Kullanacağım files : arven2 1-105 best production v5

Çözüm

Ben bir vds sunucusu kiraladım freebsd olarak ve bana 12.0 sürümü yüklü şekil de geldi fakat mysql 5.5 kurulumu yaparken sürekli yarıda kesiliyor ve puttyden hata verip atıyor.

Acaba 12.0'a yüklemem gereken mysql sürümünü ve nasıl yükleyebileceğimi anlatabilirmisiniz acaba teşekkürlerimi sunarım...

Önce cotka7x ve cotka9x kur python2.7 de kur oyle dene

Önce cotka7x ve cotka9x kur python2.7 de kur oyle dene

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri