noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Effectler Hakkında Bilgi Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazeah321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 304

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu konu başlığı altında serverıma effect ekledim
https://forum.turkmmo.com/konu/2825...tlik-konu-farkli-zirhlara-farkli-efekt-verme/
ama ekledigim effecti bi zırha uygulayamıyorum nedeni ise direk item_proto.txt kullanıyorum bunu editleyim kapatıyorum locale atıyorum ama nereyi editlesem doğru olmuyor
Örnek bu Siyah Çeliğin Kodu:
/
11299 ɦޅöЩ+9 ITEM_ARMOR ARMOR_BODY MASK_ITEM_TYPE_EQUIPMENT_ARMOR MASK_ITEM_SUBTYPE_ARMOR_ARMOR_BODY 2 ANTI_WOLFMAN | ANTI_SELL | ANTI_MUDANG | ANTI_SURA | ANTI_ASSASSIN ITEM_TUNABLE WEAR_BODY NONE 120000 120000 12010 530 15 LEVEL 70 LIMIT_NONE 0 APPLY_MOV_SPEED -6 APPLY_RESIST_MAGIC 20 APPLY_NONE 0 0 90 0 12 0 27 100 3 0
/
Effect Kodunu Bu Bölümde Nereye Yazmam Gerektiğini Bulamıyorum İnşallah Yeterince Açıklayacı Anlatmışımdır.

protonuzu microsoft excell ile açarak resimde gösterdiğim gibi detaylı eklebilirsiniz.
Hocam teşekkürler bir şey daha sorucam bu player setting module ekledikten sonra oraya +21 - +22 diye devem ediyoruz ya örnek veriyorum benim ekledigim yeni effect +25 Socket kısmına ne yazmam lazım 25 mi yoksa farklı bir mantıgımı var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri