Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Yeni Map Ekledim Syserr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazeah321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SYSERR: Aug 6 18:07:41 :: Build: can't load file locale/turkey/map/azerot_heaven/Town.txt in LoadMapRegion
SYSERR: Aug 6 18:07:41 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/turkey/map/index
SYSERR: Aug 6 18:07:48 :: pid_deinit:

Yeni map ekledim her şey tamam ama ftp den index ekleyince oyuna giriş yapamadan chler çöküyor syserda bu anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim

Çözüm= Town Dosyası Boş Oldugu İçin Açılmıyormuş İçini Doldurunca Çözüldü

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

SYSERR: Aug 6 18:07:41 :: Build: can't load file locale/turkey/map/azerot_heaven/Town.txt in LoadMapRegion
SYSERR: Aug 6 18:07:41 :: Boot: cannot load MapIndex: locale/turkey/map/index
SYSERR: Aug 6 18:07:48 :: pid_deinit:

Yeni map ekledim her şey tamam ama ftp den index ekleyince oyuna giriş yapamadan chler çöküyor syserda bu anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim
Kardeşim ftpye attığın map klasorunde Town.txt dosyasında sorun var masaüstünde Town.txt dosyası oluşturup 100 100 koordinat yaz mapın olduğu klasöre at ftp icerisindeki, map index'i olarak eklediğin rakamları ch1 ch2 ch3 ch4 ve game 99 içindeki config dosyalarına ekle,sorun muhtemelen cozulecektir

configlerin içerisindeki map indexlerine eklediniz mi ?
Kardeşim ftpye attığın map klasorunde Town.txt dosyasında sorun var masaüstünde Town.txt dosyası oluşturup 100 100 koordinat yaz mapın olduğu klasöre at ftp icerisindeki, map index'i olarak eklediğin rakamları ch1 ch2 ch3 ch4 ve game 99 içindeki config dosyalarına ekle,sorun muhtemelen cozulecektir
@mazeah321 sorununuzu çözebilecek yorumlar bunlar denediniz mi sonuç nedir çözebildiniz mi bizimle paylaşabilir misiniz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri