Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Eragon - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 314

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ufakken fantastik dünyalara ait farklı kitaplar okumuştum. Hatta bazılarını tam bitirmeden, sadece birkaç sayfasına göz atıp kendimce yazarlık hayalleri kurardım. Bir gün oturup “Ben yazar olacağım“ diye karar vermiştim. İlk kahramanımı yaratmıştım. İyilerin dostu, kötülerin düşmanı “Paladin Şakir“. Hatta birkaç macera bile yazmıştım ilgili olarak. O zamanlar çocuk ruhu ve boş hayallerle böyle bir girişimim olmuştu. Ancak sonradan aklım başıma gelince, aslında bu tür bir işe soyunmanın ne kadar zor olduğunu anladım.

Ejderha

Christopher Paolini, benim peşimde koştuğum hayallerini gerçek yapmış. 15 yaşındayken Eragon`u yaratıp, 19`unda kitabını bastırıp, en çok satanlar listesine girmiş. O yaştaki biri için gerçekten harika bir iş. Gel zaman git zaman Yüzüklerin Efendisi ve birkaç kitabı beyaz perdede gördükten sonra, Eragon da bundan nasibini aldı. Haliyle tutulan bir kitabın filminin yapılması kaçınılmazdı. Filmle beraber oyunu da yapıldı, aman ne güzel.

Eragon oradan buraya hoplamalı zıplamalı bir aksiyon. Yapmanız gereken oraya buraya çıkıp, sonrada önünüze geleni kesip biçmek. Bu kesme işlemini büyü, kılıç veya ok yardımıyla yapıyoruz. Kılıçla çeşitli kombinasyonlar var. J+K+J yap, adam vursun birde üstüne tekme atsın. İki K yap üstüne biraz tuz serp güçlü vursun gibi hareketlerimiz var. Tabii ki, bunlar kalabalık gelen düşmanlar üstünde etkili oluyor. Bu alışıldıklığa karşın, dövüş animasyonları hoş.

Ok

Uzakta olan kişilere karşı ok atmak etkili. Ancak asıl kullanım amacı bir süre sonra, yoldaki engelleri açmak ve bir iki düşmanın kafasına patates çuvalı indirmek için değişecek. Mesela bir ipe bağlı ağırlık var. İpi okla vurup ağırlığı rakipler üstünde düşürebilir veya önünüzde engel varsa onu yok edebilirsiniz. Birde tuşa basılı tuttuğunuz zaman, karakterimiz yayını iyice geriyor ve daha etkili ok atabiliyor.

Büyü de yapıyoruz. Bir tahta fıçı içindeki mızrakları adamların üstüne atmak, önünüzdeki uçurum gibi yere köprü kurmak vs… gibi işlemlerde işinize yarayacak. Büyü yapma kısmı zevkli, ancak belli yerlerde oyunun izin verdiği şekilde oluyor. Sadece büyü yapacağımız zaman, gerekli yerde bir işaret oluyor. Birde düşmanlarımız üstünde bunu kullanabiliyoruz. Onları aşağı itmek veya kendimize çekmek için oldukça işe yarıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri