Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Güncel Sancak SF V5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2market2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pusudan ayrıldım ben,
Ne zaman bir filesi geliştirmek için heveslensem yorumlardan dolayı el sürmüyorum 2 ay oldu.
Hazır formun elit bilgili insanları burdayken bir şey önerinden onun üzerinden gideyim :p
şuan kahkaha atıyorum inanmazsın :D

Pusudan ayrıldım ben,
Ne zaman bir filesi geliştirmek için heveslensem yorumlardan dolayı el sürmüyorum 2 ay oldu.
Hazır formun elit bilgili insanları burdayken bir şey önerinden onun üzerinden gideyim :p
Düzenleyebilceksen kullan

Tapınakta En-Tai Bekçisi yok. Büyülü ormana giriş yapamıyoruz

Razadör bazen item atmıyor bazen atıyor. " "

Razadör tüm slotları kesmeden görevi bitmiş sayıyor.

Tüm cor varyasyonlarından çıkan simyalar bonussuz ve takılamaz olarak çıkıyor " "

Oyunda 2.client açınca fps 30 ve altına düşüyor, kasıyor. (CPU ve RAM değerleri normal olmasına rağmen) " "

Razadör ve Nemere sandıklarında sandık aynası çalışmıyor.(tüm sandıklara bakılmadı onlarda da olabilir aynı sorun)

Ejderha Taşı Parçası düşmüyor, quest bozuk.

Mavi Ejder'deki metin sayıları azalmıyor(tüm kombinasyonlar denendi fakat sabit 7 metin, hiç azalmıyor)

Hızlı menüde ışınlanma yüzüğü, item kilitleme, beceri sıfırlama çalışmıyor.

Sandık aynasında buglar var(üstteki pet kitabı sandığı alttaki elmas yükselme sandığıdır. çoğu sandıkta aynı durum mevcut) " "

Pet belli bir süre sonra geri gidiyor (Ateş Ankası Mührü'nde denendi sadece diğerlerinden haberim yok)

Işınlandıktan sonra karaktere takılı olan binek bazen envantere geliyor bazen gelmiyor.

Genç Kahraman Silahları quest'i bozuk. 10 levelden sonra alınmıyor, 1 level ise bu silaha sahip olamazsın diyor. Işınlandıktan sonra quest komple kayboluyor.

Envanterin sağ alt köşesinde bulunan nesne market butonu çalışmıyor.

Envanterde simya butonu yok.

Bazı + basmalar "K" Envanterine yani + basma deposuna gitmiyor, envanterde kalıyor.

P7OqJN.png
Hatasız files olmaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri