HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konudakiyle aynı dll'ler ancak ek olarak txt ve bmp dosyaları var bunlar ne gibi bir ayrıcalık sunuyor bilgin var mı ?
https://forum.turkmmo.com/konu/3503646-metin2yi-full-hd-grafiklerde-oynayin-xd/
aga oyun motoru granny değiştirmedikçe grafikler tatmin edici olmaz.
ben directx 9 granny 11 packalrıda granny 11 yaptım bi cacık olmadı.
metin2nin grafiklerini güzelliştirmek istiyorsan baştan aşağı tekrar kodlaman gerek çünkü dx8 to dx9 yaparken client sourcedeki her 2 .cpp den birinde directx8 yazısı var
oyun motoru değiştirincede bitmiyor birşeyin kalitesi ne kadar artıyorsa eklentisi o kadar artıyor
örneğin photos yaparken yok arka plan rengi yok yazı tipi rengi yazı yazıya gölge yazıya şekil gibi eklentiler eklioyrsun
Son düzenleme:
Anladım Teşekkür Ederimaga oyun motoru granny değiştirmedikçe grafikler tatmin edici olmaz.
ben directx 9 granny 11 packalrıda granny 11 yaptım bi cacık olmadı.
metin2nin grafiklerini güzelliştirmek istiyorsan baştan aşağı tekrar kodlaman gerek çünkü dx8 to dx9 yaparken client sourcedeki her 2 .cpp den birinde directx8 yazısı var
oyun motoru değiştirincede bitmiyor birşeyin kalitesi ne kadar artıyorsa eklentisi o kadar artıyor
örneğin photos yaparken yok arka plan rengi yok yazı tipi rengi yazı yazıya gölge yazıya şekil gibi eklentiler eklioyrsun
Belirtilen süre zarfında V.T eklenmediğinden konu kapatıldı. V.T taraması yapılıp konun tekrar açılmasını istediğinizde tarafıma Ö.M yoluyla iletişim kurabilirsiniz konu tekrar aktif edilir.Paylaşım için teşekkürler. 24 saat içinde V.T ekleyiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)