xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Foxfs ile kitlenmiş bir packı UnPack Edecek Birilieri :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Kolay gelsin arkadşalar elimdeki filesin acık packları yok içinden alamam gereken şeyler var root ve localleri unpack ede bilirmisiniz teşekkürler iyi forumlar.
pack link:

vt:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kafalar çok güzel. Hem bağnaz hem de Türk olarak ben kodladım, paylaşmamı beklemek yerine kutup ayılarıyla takılabilirsiniz.
Benim kodladığım sistemlerle bana hava atan insanların olduğu yerde bir şey paylaşmak anca mallıktır.

@pesege , içinden almak istediğin şey neyse söyle göndereyim.
locale: 810 dosya
root: 1079 dosya
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

?
Biri farklı bi yöntem yapana kadar öle sayılır ve bunuda muhtemelen bağnaz ve yobaz bi türk kodluycağı için paylaşmasını beklemek çölde kutup ayısı görmek kadar nadir olucaktır şmdilik sadece isme dayalı unpack oluyo foxfs de.
Kafalar çok güzel. Hem bağnaz hem de Türk olarak ben kodladım, paylaşmamı beklemek yerine kutup ayılarıyla takılabilirsiniz.
Benim kodladığım sistemlerle bana hava atan insanların olduğu yerde bir şey paylaşmak anca mallıktır.

@pesege , içinden almak istediğin şey neyse söyle göndereyim.
locale: 810 dosya
root: 1079 dosya

Kralın oğlu filesi kulanacam açık packlar yok o yüzden lazım ben kimsenin hakkina gecmem geçmişime baka bilirsin :) :D
Maalesef o şekilde unpack paylaşımı yapmıyorum, 12 yıldır hiç yapmadım, yapmam da :) Warez bir files ise zaten arşivinde olanlar vardır ismini yazarsan yardımcı olacak olanlar çıkar.
Nasıl açacağın konusuna gelirsek, c++ bilgin varsa kendin bir dump_proto yapabilirsin. FoxFS kaynak kodları zaten hazırda var.

Maalesef o şekilde unpack paylaşımı yapmıyorum, 12 yıldır hiç yapmadım, yapmam da :) Warez bir files ise zaten arşivinde olanlar vardır ismini yazarsan yardımcı olacak olanlar çıkar.
Nasıl açacağın konusuna gelirsek, c++ bilgin varsa kendin bir dump_proto yapabilirsin. FoxFS kaynak kodları zaten hazırda var.
Warez files değil skypeden eklersen mevzuyu anlatayım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)