kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

KIYAĞAN | Offical Hydra Çalışmaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kiyagandizayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar boş zamanlarımda uğraştığım hydra sistemini size göstermek istiyorum sistemi full c++ ile yazdım (içeriye npc den giriş quest sadece) hiç bir şekilde QUESTFLAG kullanılmadı :) dungeon tarzında giriş te gruba özel MapIndex var yani sıra bekleme olayı vs yok.
Elimden geldiğince officale benzetmeye çalıştım Hydra'nın yumurta olayını da yazdım yumurta mapte spawn olur 15 saniye boyunca gruptan kimse vurmaz ise yumurta kaybolur.
Check Point kısmını yazmadım şu anlık onu da zamanım olduğunda yazacağım

Bu arada warezdeki Hydra'yı kullanıpta benim filesimde Hydra var diyenlere bir şey diyemiyorum. ALLAH akıl fikir versin demekten başka diyecek bir şey bulamıyorum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ilk dalgada 120 saniye boyunca direk korunur
- İkinci - Üçüncü - Dördüncü dalgalarda Hydra yı Kesince Bütün moblar ölür
- Dördüncü dalgada hydra yı kesince portal açılır he hydra nın sandığı spawn olur.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VQM1pn.jpg

1pglPA.jpg

gPWJl3.jpg

Örnek aldığım video budur eksik vs varsa söylerseniz sevinirim :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri