kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Yardımcı Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutcansisman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 202

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. Henüz yeni bir sw açtık fakat düzenlemeler yaptığım için henüz reklam falan vermedim sw boş ayar çekip öyle reklam vereceğim bu süre zarfında ve ilerleyen zamanlar için geçerli olarak navicat ve Filezilla bilgisi çok iyi olan Bi yardımcı gm arıyorum oyun içi çok fazla online olması önemli değil ihtiyacım olduğunda Navicat veya Filezilla dan bana yardımcı olabilecek Bi arkadaş varsa Gmail hesabımdan bana ulaşabilir veya buradan mesaj atabilir.
umutcansisman199735@gmail.com

Son düzenleme:
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. Henüz yeni bir sw açtık fakat düzenlemeler yaptığım için henüz reklam falan vermedim sw boş ayar çekip öyle reklam vereceğim bu süre zarfında ve ilerleyen zamanlar için geçerli olarak navicat ve Filezilla bilgisi çok iyi olan Bi yardımcı gm arıyorum oyun içi çok fazla online olması önemli değil ihtiyacım olduğunda Navicat veya Filezilla dan bana yardımcı olabilecek Bi arkadaş varsa Gmail hesabımdan bana ulaşabilir veya buradan mesaj atabilir.
umutcansisman199735@gmail.com
24 Saat içerisinde konunuzu Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! ya göre düzenleyiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri