InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Maymun zindanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaSiMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

KaSiMiR

Level 4
TM Üye
Konular
48
Çözüm
16
Online süresi
21d 20h
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
Başarım Puanı
126
MmoLira
1,541
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar orta ve zor maymun zindanına kodla giriyorum kapalı nasıl açarım ve çöle geri atıyor sebebi nedir

Çözüm;

Sorun çözülmüştür Alıntıdır
arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olcam ama kb çözümü buldum benimgibi birsürü arkadaşımız vardır eminim çözümü

/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/state bu dizindeki "monkey_dungeon" adlo dosyayi silcez sonra /usr/game/share/locale/turkey/quest honkong listden ismini silcez sildikten sonra oyunun yedeğini almayı unutmayın a ve ardından sh make.sh çekicez yedekleri yükleyeceğiz ve sonra reboot atıyoruz ve girişler sorunsuz....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sorun çözülmüştür Alıntıdır
arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olcam ama kb çözümü buldum benimgibi birsürü arkadaşımız vardır eminim çözümü

/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/state bu dizindeki "monkey_dungeon" adlo dosyayi silcez sonra /usr/game/share/locale/turkey/quest honkong listden ismini silcez sildikten sonra oyunun yedeğini almayı unutmayın a ve ardından sh make.sh çekicez yedekleri yükleyeceğiz ve sonra reboot atıyoruz ve girişler sorunsuz....

Arkadaşlar orta ve zor maymun zindanına ışınlanınca direk girdiğin yere geri atıyor sebebi nedir ve nasıl düzeltirim?
Geri attıktan sonra syser.txt klasöründeki hatayı konuya ekelrseniz neden kaynaklandığı daha erken çözülebilir.

giriş koordinatları farklı olduğundan olabilir. mob_names.txt ve girilen zindanın settings.txt atarsanız inceleyelim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri