D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Files Değiştirme

emretoruk

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba. Bir bilişim şirketinden hazır kurulu metin2 makinası aldım. Ancak içindeki files eski ve beklentilerimi karşılamadı. Bu konularrdan çok anlamıyorum ancak içinde bir dosya eksik olduğundan plugin ekliyemiyormuşuz galiba (src dosyası). Mevcud bir internet sayfam ve şuanki oyun için panellerim var. Yeni files kursam tekrardan bu panellerden dosyaları yönetebilirmiyiz onu bilmiyorum. Bu işlerden anlıyan birisi varsa yardım için bana ulaşmanızı rica ederim.

İletişim:
Discord : EmreTRk#5848
İnstagram : emre__toruk

Son düzenleme:
Merhaba. Bir bilişim şirketinden hazır kurulu metin2 makinası aldım. Ancak içindeki files eski ve beklentilerimi karşılamadı. Bu konularrdan çok anlamıyorum ancak içinde bir dosya eksik olduğundan plugin ekliyemiyormuşuz galiba (src dosyası). Mevcud bir internet sayfam ve şuanki oyun için panellerim var. Yeni files kursam tekrardan bu panellerden dosyaları yönetebilirmiyiz onu bilmiyorum. Bu işlerden anlıyan birisi varsa yardım için bana ulaşmanızı rica ederim.

İletişim:
Filesi değiştirmek için illa src dosyası şart değildir. Game mysql ve pack dosyaları var ise x başka bir filesin değişebilirsiniz.

İletişim:

Src olmadan da yeni files kurabilirsiniz.Ayrıca panelden kastediğiniz nedir.

Hizmet aldığınız Hosting'e bildirim atarsanız ellerin de bulunan diğer fileslere geçme işlemini kendileri hallederler ve sitenizde ki Oyun Kontrol Paneli'ni de ona göre ayarlarlar.
Kendiniz bir files bulup kuracaksanız yine Hosting'e bir bildirim oluşturun yardımcı olurlar.
Not : Bildirim oluştururken yeni kurduğunuz files için mysql değiştirdiyseniz ve mysql şifreniz değişti ise onu da bildirime eklemeyi unutmayın ki panel ayarları ona göre yapılsın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri