HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MERHABALAR ARKADAŞLAR SERVER HAZIR KURULU SERVERİMDE OYUN İÇNDEN ANLAYAN GM ALIMI YAPILICAKTIR.OYUNDA DEĞİŞİKLİK YAPABİLİCEK PYHTON GİBİ PROGRAMLARDAN ANLAYAN GM GA TICKET AVCI ARANIYOR
SKYP:live:ceda5fcdc055b18d atakan örs
arkadaşlar acil bekleniyorsunuz
Merhabalar, öncelikle başarılar dilerim. Lütfen konunuzu 24 saat içerisinde Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! göre düzenleyiniz.
>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) dc konuşa biliriz yaşım +18 ENES#9449
MERHABALAR ARKADAŞLAR SERVER HAZIR KURULU SERVERİMDE OYUN İÇNDEN ANLAYAN GM ALIMI YAPILICAKTIR.OYUNDA DEĞİŞİKLİK YAPABİLİCEK PYHTON GİBİ PROGRAMLARDAN ANLAYAN GM GA TICKET AVCI ARANIYOR
Merhabalar, öncelikle başarılar dilerim. Lütfen konunuzu 24 saat içerisinde Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! göre düzenleyiniz.
Konu Düzenlenmediği için kilitlenmiştir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)