Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Game start vermiyor chler açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mаvi Ruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 687

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

FTP bölümünde ne bir syser ne bir core hiç bir şey olmamasına rağmen game start vermiyor vermeyince de açılmıyor chler ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan ?

Adsizebf6cbc2fd154710.png

channel lerde config lere eklenmesi gereken bişeyi eklememiş olabilirsin başlatmaz syserr cikmaz offshop ta başima gelmişti game99 acilmamişti portlar db portları uyuşmuyo olabilir packta port hatali olabilir turkey içindeki txt lerde eksik varsada acilmayabilir ama onda core verir başka bişi gelmedi aklima

channel lerde config lere eklenmesi gereken bişeyi eklememiş olabilirsin başlatmaz syserr cikmaz offshop ta başima gelmişti game99 acilmamişti portlar db portları uyuşmuyo olabilir packta port hatali olabilir turkey içindeki txt lerde eksik varsada acilmayabilir ama onda core verir başka bişi gelmedi aklima
Yorumun için teşekkür ederim ama bu filesi virtual boxta geliştirdim yedeği aldım direk attım kurdum sunucuya virtual boxta çalışıyor ama sunucuda çalışmıyor ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum ki benim filesimde offline shop bile yok

Yorumun için teşekkür ederim ama bu filesi virtual boxta geliştirdim yedeği aldım direk attım kurdum sunucuya virtual boxta çalışıyor ama sunucuda çalışmıyor ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum ki benim filesimde offline shop bile yok
game ve db dosyalarini al temiz bi game mysql a kur dene şansini o hatayla bende eskiden karşilaşiyodum eger çalişirsa questlerini vs de alirsin yeni game mysql a

Verilen yanıtlar için teşekkürler çözdüm filesim freebsd uyumsuzluğu varmış nasıl yani denilirse sunucuya 10.1 kuruluydu benim filesim 9.2'ye uyarlıydı 9.2'ye geçirdim sunucuyu sorunsuz çalışıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri