Eyvallah rica ederim. Yardımımız dokunmuşsa ne mutlu bize.The-End üstad ilginden dolayı çok teşekkür ederim bugün iki konumada yardımcı oldun işin rast gitsin KRAL SAYGILARLA
Merhaba bu sorununuz ile ilgili sorunu çözüme kavuşturdunuz mu?benim freebsd sürümüm oraclede attıgınız linkin aynısı ben bunu bilişimden metin2 paketi aldım içindeki server rm rf yaptım ona yükledim olmadı benim kendi oraclede denedim oldu şimdi fakat ch açarken db game aut not found hatası çıktı bu seferde
Merhaba bu sorununuz ile ilgili sorunu çözüme kavuşturdunuz mu?
ch açarken db game aut not found hatası çıktı bu seferde < Bu hatanız için farklı konu aktifleştirmiş bulunuyorsunuz?
The-End üstad ilginden dolayı çok teşekkür ederim bugün iki konumada yardımcı oldun işin rast gitsin KRAL SAYGILARLAMerhaba bu sorununuz ile ilgili sorunu çözüme kavuşturdunuz mu?
ch açarken db game aut not found hatası çıktı bu seferde < Bu hatanız için farklı konu aktifleştirmiş bulunuyorsunuz?
Eyvallah rica ederim. Yardımımız dokunmuşsa ne mutlu bize.The-End üstad ilginden dolayı çok teşekkür ederim bugün iki konumada yardımcı oldun işin rast gitsin KRAL SAYGILARLA