Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çözüm Yöntemi 1:
Herkese merhabalar. Bugün çok sevilen oyunlardan birisi olan Blacklight: Retribution isimli yapımın en sık karşılaşılan hatalarından bir tanesinin çözümünü hep birlikte halledeceğiz.
Blacklight: Retribution oyuncuları sık sık oyunu indirdiklerini fakat setup çalışmıyor şeklinde geri bildirimlerini görüyorum. Size aşağıda sunacağım yöntemlerin hepsi oyuncular tarafından denenmiş ve kesinlikle Blacklight: Retribution setup çalışmıyor hatasını gidermiştir.
Öncelikle neredeyse her oyunun çalışmasını sağlayan Framework ve Redistributable Package programları bilgisayarlarımızda mutlaka kurulu olmalı. Bu programlar bilgisayarınızda kurulu değil ise Blacklight: Retribution hata verecektir.
Framekwork ve Redistributable Package İsimli İki Programı Aşağıdaki Linklerden İndirebilirsiniz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bilgisayarınız Windows 7 veya üzeri ise Framework 4 zaten yüklü olarak gelecektir fakat ben yinede linki bırakayım:
buradan indirebilirsiniz.
NOT: Linkler direkt olarak Microsoft sitesinden verilmiştir, güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
Yukarıdaki programları kurduğunuz taktirde sorununuz büyük olasılıkla çözülecektir. Eğer çözülmez ise Blacklight: Retribution Setup'u yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz. Hata halen devam ediyor ise " Denetim Masası – Kullanıcı Hesapları – Kendi hesabınızı seçin" kısmından bilgisayardaki profilinizin ''Admin'' olarak seçili olduğuna mutlaka emin olunuz.
Çözüm 2 :
Güvenlik duvarınızı kapatın ve daha sonra çalıştırmayı tekrar deneyiniz.
Anti-Virüs programınızı kapatın ve daha setubu çalıştırmayı deneyiniz.
Setubu güvenli mod açıkken çalıştırmayı deneyiniz.