Dedim tebessüm edeyim forumun muasir medeniyetler seviyesi gelişiyor e pvpde 2014 de yapilan şeyler keşfedilmiş 2019 da birileri paylaşmış ama boşluğun sana verdiği egoyu görünce kendimide tutamadım açıkçası sen a yi b yap a nin yerini bilen adam b yi bulup a yerine yazamiyorsa senin packini acsada kullanamaz zaten millet basit sorular sormus ya paylaşmayacaksin paylastiysanda cevaplayacaksin ego kasmak icin paylaştığın belli ama bu egoyla 2 adımlık yolda 1 adim ilerleyemezsin
ego ne alaka? konu paylaştım 2014 deki konunun linkini adamsan atabilir misin? Lafta olmadığını görelim hadi atDedim tebessüm edeyim forumun muasir medeniyetler seviyesi gelişiyor e pvpde 2014 de yapilan şeyler keşfedilmiş 2019 da birileri paylaşmış ama boşluğun sana verdiği egoyu görünce kendimide tutamadım açıkçası sen a yi b yap a nin yerini bilen adam b yi bulup a yerine yazamiyorsa senin packini acsada kullanamaz zaten millet basit sorular sormus ya paylaşmayacaksin paylastiysanda cevaplayacaksin ego kasmak icin paylaştığın belli ama bu egoyla 2 adımlık yolda 1 adim ilerleyemezsin
bu kadar çoluk çocukla uğraşıyorum yazık ya şu tiplere bak birbirlerini yelleyip akıllarınca dalga geçiyorlar
Senin gibi ordan burdan paylaşmıyorum al hesabım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hepsini ben kodladım senin var mı hiç kendine ait bir şeyin?Liseli eğlendiriyoruz işe bak
ego ne alaka? konu paylaştım 2014 deki konunun linkini adamsan atabilir misin? Lafta olmadığını görelim hadi at
bu kadar çoluk çocukla uğraşıyorum yazık ya şu tiplere bak birbirlerini yelleyip akıllarınca dalga geçiyorlar
Senin gibi ordan burdan paylaşmıyorum al hesabımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.hepsini ben kodladım senin var mı hiç kendine ait bir şeyin?
Liseli eğlendiriyoruz işe bak
ne kadar inanırsın bilmem ama en azından alıntıladığın kişiler için söyleyeyim gerçekten ciddiye alan yok dalgasına takılıyoruz çünkü a yerine b yazmanın bir değişiklik ya da engel katacağına inanmak ciddiye alınabilecek bir şey değil...
bak bu 2014 de paylaşıldı mesela yaptığın değil yaptığın için çözüm;
paylaştığın şeyin ne kadar eski olduğunu buna göre hesap et artık
koray sana zamanında abi dedim yaşını bile bilmiyordum sadece biraz olgun davrandığın için şu yaptığına bak.ne kadar inanırsın bilmem ama en azından alıntıladığın kişiler için söyleyeyim gerçekten ciddiye alan yok dalgasına takılıyoruz çünkü a yerine b yazmanın bir değişiklik ya da engel katacağına inanmak ciddiye alınabilecek bir şey değil...
bak bu 2014 de paylaşıldı mesela yaptığın değil yaptığın için çözüm;
paylaştığın şeyin ne kadar eski olduğunu buna göre hesap et artık
liselileri toplamış bana burda laf atıyorsun amaç ne?
Öteki arkadaş epvp 2014 falan filan zırvaladı linkini atsın adamsa. Lafta herkes atıp tutuyor icraatta herkes 0
Paylaştığım şey eskiymiş falan filan burda öyle bir kural mı var? Ben secere mi tutuyorum aa bu 2014 geç bu 2016
Cidden konuştuğunuz eleştiri aldığım şey bu mu?
Yazık...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)