Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Metin2 Ban Affı
bence olmalı tabiki yeni bi server açılmalı banlanan türm çarlar yeni açılan o servere taşınmalı.
İYİ AKŞAMLAR
GLADİO İSİMLİ METİN2 SGM Sİ OYUNCUMU SİLDİĞİNİ SÖYLEDİ. 77 level metin2 oyuncum engellendi. GM talklidi yaptığımı eddia etti. ama bu gerçek değil. Kesinlikle GM taklidi yapmadım. Oyuncumu haksız ve asılsız suçlamalarla banladılar. Çok uğraşmıştım. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim. Teşekkürler.
GLADİO İSİMLİ METİN2 SGM Sİ OYUNCUMU SİLDİĞİNİ SÖYLEDİ. 77 level metin2 oyuncum engellendi. GM talklidi yaptığımı eddia etti. ama bu gerçek değil. Kesinlikle GM taklidi yapmadım. Oyuncumu haksız ve asılsız suçlamalarla banladılar. Çok uğraşmıştım. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim. Teşekkürler.
İYİ AKŞAMLAR
Afiyet Olsun .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)