Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

57 LvL Full İtemli Farmlik Bedensel Sav Anadolu

Onur Budak

Level 3
TM Üye
Konular
22
Online süresi
3h 10m
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
93
MmoLira
145
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Gördüğünüz Hesap Herseyiyle Satılıktır Tertemiz Hesap Ss Yoktur. Kendi Emeğimle Yaptım Herşeyi Kimseden Yardım Almadım 2 bin Civarı Nakit Harcadım Ama Artık Buna Dur Demek İstiyorum En Son Kalkana 200tl Efsun Bastım ve Sersemlikle Bir Efsun Getirmeyi Planlıyordum Ama Olmadı Sersemlik Bile Gelmedi Neyse Sorun Değil O Aslında Hesap 61 Olucak İçinde Satılacak Çok Şey Var Ve Kızılda Metin Kesebiliyor Aslında Her Yerde Diyebilirim Kalkanı Ben Bozmasam Samanla Birlikte Kule Yapıyordum. Onu Artık Haledersiniz 61 Kalkan Alırsınız onuda Satarsınız Nese Alıcısına Hayırlı Olsun Şimdiden Lütfen Gerçekten Oyunu Bilen Biriysen Değerine Göre Teklif Ver Mantıklı Olsun Ki Satayam Sana Teşekürler.

Not: Ben Para Yatırmak tan Kurtulmak İçin Satıyorum Başka Bir Amaç Tan değil Yoksa Bu Oyundan Asla vazgeçmem Ama benim sınırlarımı zorluyor çok pis bağımlısıyım.
Ve Arkadaşlar Kuşağı Koymayı Unutmuşum 17 emiş olması lazım Ortalama 3 kuşakta var bi kaç tane antika simyası bulunuyor pek son zamanlarda simya kasmadım için o yuzdenyüzden efsanevi yok daha öncekileri satım munzevi felan aldım havasi m9 oldu g yapmak için fazla birşey kalmadı 20w bile mal olmaz

Son düzenleme:
Konu uygun bölüme taşındı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri