C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Allods online private (PvP) server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BodozlamaAdamım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Konular
2
Online süresi
13m 13s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
20
DevLira
0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra arkadaşımla beraber bir allods pvp serverı açmayı planlıyoruz 55 level pach i olacak büyük ihtimalle
Bu konuyu açma sebebim oyuna ne kadar katılım olur oyun açılmadan kaç kişi katılır bunu az çok öğrenmek istiyorum
Arkadaşım ile ben allods u beta zamanından 55 level pach ine kadar oynadık bu pach arasında hemen hemen herşeyi biliyoruz ve oyuna neredeyse 7/24 ilgi göstereceğiz ki bizde şuan kaliteli pvp server bekleyen diğer arkadaşlar gibi uzun süreli mümkünse kapanmayacak bir server ayrıca sürekli online olan bi GM ve olabildiğince bugların az olduğu bir allods pvp server istiyoruz.
Bol etkinliğin olduğu kristalin faiş fiyat olmadığı bütün nadir nesnelerin nadir nesne dükkanında veya mahfazalarda olmasını sağlayacağız.
Eğer bu konuya katılım gösterirseniz çok memnun olurum şimdiden herkese teşekkür ederim.

Oyununuzda başarılar dilerim, vakit sıkıntımdan dolayı ben katılamayacağım fakat umarım güzel ve dolu dolu bir server olur. :)

Oyununuzda başarılar dilerim, vakit sıkıntımdan dolayı ben katılamayacağım fakat umarım güzel ve dolu dolu bir server olur. :)
teşekkür ederim bizde öyle umuyoruz eğer mümkünse tanıtım için yardımlarınızı bekliyorum.

Ben kesinlikle katılmak isterim ki zaten seviyoru mbu oyunu hali hazırda da 8 sene oynamışlığım var türk kurmu bir pwpde oynamak hayli zevkli olacağa benziyor kolay gelsin :))

Bende kesinlikle katılırım hatta katılıcak çokda adam bulurum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri