- Konular
- 86
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şuan baktım da cidden koca bir çöp yığınına benziyor. Bölümün %40'ı yararlı konu ise %60'ı işe yaramaz konulardan oluşmakta.
Aynı konular kopyalana kopyalana defalarca açılması mı dersin, boş eksik konular mı dersin hepsi resmen bu bölümün çöpe dönüşmesini sağlamış.
Bu konu kopyalama işini sadece üyeler yapsa neyse, modlar bile sırf fazla paylaşım yapmak için kopyalayıp paylaşıyorlar(hepsi değil tabi).
Şuan baktım bölümde 163 sayfa konu var, bunların kaçı yararlı?
Çok ciddi bir bakım gerekiyor bu konuda. 163 sayfayı azaltmak için kapanan konular silinebilir veya gizlenilebilir diye düşünüyorum.
Modlar daha hassas davranmalı, konular daha önce açıldıysa kapatılmalıdır. Tabi bunun için de bölüme hakim insanlar gerekli ki daha önce açılıp açılmadığını bilsin.
Aynı konular kopyalana kopyalana defalarca açılması mı dersin, boş eksik konular mı dersin hepsi resmen bu bölümün çöpe dönüşmesini sağlamış.
Bu konu kopyalama işini sadece üyeler yapsa neyse, modlar bile sırf fazla paylaşım yapmak için kopyalayıp paylaşıyorlar(hepsi değil tabi).
Şuan baktım bölümde 163 sayfa konu var, bunların kaçı yararlı?
Çok ciddi bir bakım gerekiyor bu konuda. 163 sayfayı azaltmak için kapanan konular silinebilir veya gizlenilebilir diye düşünüyorum.
Modlar daha hassas davranmalı, konular daha önce açıldıysa kapatılmalıdır. Tabi bunun için de bölüme hakim insanlar gerekli ki daha önce açılıp açılmadığını bilsin.
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Konu silinme işlemi yapmamaktayız sadece dev için değil forum genelinde ki konular için bu böyledir.
Daha önceden paylaşılmış konular evet doğru tekrardan paylaşılıyor fakat bunu "bazı" arkadaşlarımız kasıtlı yapıyor bazı arkadaşlarımız bilmiyor daha önceden paylaşılmış olduğunu fakat biz genede her halukarda ilgileniyoruz.
Teşekkür ederiz.
Daha önceden paylaşılmış konular evet doğru tekrardan paylaşılıyor fakat bunu "bazı" arkadaşlarımız kasıtlı yapıyor bazı arkadaşlarımız bilmiyor daha önceden paylaşılmış olduğunu fakat biz genede her halukarda ilgileniyoruz.
Teşekkür ederiz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...