- Konular
- 5,440
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -2,502
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba TurkMMO.com okurları.
2019 itibari ile birlikte bilindiği üzere en popüler iki konsoldan birisi olan Xbox One ve Xbox One X için sizlere bir oyun listesi hazırladım.
Xbox Game Pass ve EA Access gibi güzel imkanlara da sahip olan Xbox One'ın 2019 yılında oynanması gereken 10 oyununu sizler için listeliyoruz.
Her ne kadar PS4'ün satış anlamında gerisinde kalmış olsa da Xbox hala en popüler konsollardan bir tanesi. Biz de bugün 2019 yılında Xbox'ınızda mutlaka oynamanız gereken 10 oyunu listeliyoruz. Kategorilerimizi çeşitlendirmeye çalıştık, umarız kendinize hitap eden güzel bir oyun bulabilirsiniz.
Resident Evil 2:
Resident Evil 2 oynanış videosu:
Forza Horizon 4:
Forza Horizon 4 oynanış videosu:
Gears of War 4:
Gears of War 4 oynanış videosu:
Cuphead:
Bu oyunu sadece zorluk seven arkadaşlara öneriyorum yoksa gerçekten gamepad'lerinizi kırabilirsiniz!
Cuphead oynanış videosu:
Sea of Thieves:
Halo 5: Guardians:
Halo 5: Guardians oynanış videosu:
Red Dead Redemption 2:

Red Dead Redemption 2 oynanış videosu:
Apex Legends:
2019 itibari ile birlikte bilindiği üzere en popüler iki konsoldan birisi olan Xbox One ve Xbox One X için sizlere bir oyun listesi hazırladım.
Xbox Game Pass ve EA Access gibi güzel imkanlara da sahip olan Xbox One'ın 2019 yılında oynanması gereken 10 oyununu sizler için listeliyoruz.
Her ne kadar PS4'ün satış anlamında gerisinde kalmış olsa da Xbox hala en popüler konsollardan bir tanesi. Biz de bugün 2019 yılında Xbox'ınızda mutlaka oynamanız gereken 10 oyunu listeliyoruz. Kategorilerimizi çeşitlendirmeye çalıştık, umarız kendinize hitap eden güzel bir oyun bulabilirsiniz.
Resident Evil 2:
- Resident Evil 2 Fiyatı: 472,50 TL
Resident Evil 2 oynanış videosu:
Forza Horizon 4:
- Microsoft Store fiyatı: 260 TL (Standart Edition)
- Xbox Game Pass aboneliğiyle satın almadan oynanabilir
Forza Horizon 4 oynanış videosu:
Gears of War 4:
- Microsoft Store fiyatı: 69,99 TL
Gears of War 4 oynanış videosu:
Cuphead:
- Microsoft Store fiyatı: 56,25 TL
Bu oyunu sadece zorluk seven arkadaşlara öneriyorum yoksa gerçekten gamepad'lerinizi kırabilirsiniz!
Cuphead oynanış videosu:
Sea of Thieves:
Halo 5: Guardians:
- Microsoft Store fiyatı: 90 TL
Halo 5: Guardians oynanış videosu:
Red Dead Redemption 2:
- Microsoft Store fiyatı: 566 TL
Red Dead Redemption 2 oynanış videosu:
Apex Legends:
- Microsoft Store fiyatı: Ücretsiz