Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Midnight Blade - Arena PVP < Naruto Online >

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

GÜNCELLEME: Bu yapıyı kullanarak, Arena'daki Six Paths Sennin'e ulaşabildim. Kage 1 Star'dan bu yapıyı küçük değişikliklerle kullanmaya devam ettim.

GÜNCELLEME 2: dps en üst düzeye çıkarmak için Gizem Beceri kullanımı.

Giriş
Bu temelde, normal dünyadaki diğer oyuncular kadar güçlü olmadığım için Arena PVP'ye odaklandı. Şu anda arenada 3 Star Kage'de oturuyorum. Bu diziyi 6.6K gücünde kullanıyor olsam da, başka bir kullanıcıyı 8K gücünde yenmeyi başardım. 240'a çıktıklarını iddia etmek, ki bu benimkinden 200 derece yüksek.

Yasal Uyarı:
Bu oyunu 20 Temmuz'dan önce oynamamıştım, bu yüzden bilgim tamamlanmadı, ancak saflarıma göre nasıl başarılı olacağımı iyi anladım.
Ben de bu oyunda 2 USD'den Gaara'ya ulaşmak için 1 USD'den başka para harcamamıştım.

Zorunlu Ninjalar
Midnigh Blade (obv), Sai (Sıradaki Mağaza), Kabuto (Survival Trails Shop), Kakashi (7 Gün Giriş)

Ninjaların yerleştirilmesi aşağıdaki gibidir:

Midnight Blade Yetenekleri Yeteneklerin

Seçimi ve Ninjaların Açıklaması Başarılı

olmak için Arenada sağlıklı kalmak çok önemliydi. Böylece bir şifacı dahil etmek zorunda kaldı. Seçimlerim Shizune , Kabuto veya Sakura idi .
Başlıca karakterimiz çalmaya odaklandığımızdan beri becerileri, biz seçim daralmış Kabuto veya Shizune ikisi de kovalamaca olabildiğince knockdowns ve neden yüksek Float. Bunu şimdilik bırakacağız, Kabuto / Shizune.

Sonra High Float'ı kovalayan birine ihtiyacımız vardı . Seçimlerim Kakashi, Lee, Anko, Kidomaru veya Gaara idi. Kakashi'yi
seçtim çünkü Yüksek Float'ı Düşük Float'a neden olarak kovalayabiliyordu ve ardından Düşük Float'ı Knockdown'a neden olmak için yeniden takip edebiliyordu . Aynı anda 2 farklı Kitle Kontrolü (CC), Paralyze ve Ignite'ye neden olabileceğini (yarattığını) not etmek önemlidir.

Şimdi Kakashi, Midnight Blade ve Kabuto / Shizune arasında seçim yaptık. Sahaya Kabuto ile su basması nedeniyle

takımı Sai ile sonlandırdım . Sai, Kabuto ve Kakashi , ilk dönüşte son 5 boş alanı doldurabiliyor, bu da otomatik saldırılara ve daha sonra konuşacağım Mirror Genjutsu'ya karşı ekstra bir savunma sağlıyor. Sai ile Knockdown'ı kovalayıp Repulse'a neden olabilir . hangi bizim Midnight Blade olabilir Knockdown tekrar. Ayrıca, Sai bir Yüksek Float garanti edebilir

Sahada iki aslan varken saldırı. Bizim combo başlatabiliriz.

Bu yapı ile, Kabuto hariç, her karakter THE 6 hit combo'yu başlatabilir . " THE" çünkü Paralyze ve Ignite ile birlikte CC yapıyorlar. Tarakları kendiniz görmek için bu yapıyı simülatörün içine yerleştirebilirsiniz.

Otomatik Uyumlu
Yapı çok basittir. Gerekirse, belirli bir ninjalar üzerindeki combo'yu tetikleyebilecek 2 beceri vardır. Aslanların toplanması ayrıca daha fazla otomatik saldırıya neden oluyor. Şaşırtıcı bir şekilde bir miktar hasar veriyorlar. Ayrıca en üst sıraya tam olarak sahip olmak, düşmanın en üst sıradaki otomatik saldırısını geçersiz kılar. Aslında Kage 3 Star'ı çoğu için otomatik olarak kullandım. Çok yakın bir savaş olmadıkça, bazen manuel kontrol altına alırım, ancak kontrol edebileceğim pek bir şey yok.

VB.
Ben doğrudan sayaç olarak bu yapı oluşturdu Ayna Genjutsu gelen Scarlet Blaze ve Kurenai. Gerçekten sinirlenmiştim, çünkü kombolarım uzaklarda kendi felçlerimle dururdu. Bu yapı, ayna jutsu'yu alanın sular altında tutarak sayar. Düşman ekibini CC'ye çağırmaya çalıştığımda, ayna sadece CC'lerden birini yansıtacaktır. Combo sırasına bağlı olarak Kontak veya Paralyze. Şimdi aralarından seçim yapabileceğimiz potansiyel 5 hedef daha bulunduğundan, ayna jutsu ninjalarıma inmeyebilir. Bunun yerine, klonlardan birini ateşleyecek veya felç edecektir. 5 klon ve sadece 4 ninja bulunduğundan, ninjalarımın CC almaması daha olası.
Video
İşte yaptığım videonun bağlantısı. Bir rekabet olduğunun farkında değildim, bu yüzden çoğunlukla her şeyi kapsıyor.

MAXIMIZING DAMAGE yarışmasına katılmak için bu kılavuzu yazdım

.

Bu kılavuzu kullanan birkaç kişi gördüm ve açıkça belirtmeyi unuttuğum bir şey vardı. Bu takımda 2 hedef yetenek var. Ana Chidori Blade - Gölge ve Kakashi Dünya Tarzı - Fanged Pursuit Jutsu. Bir "yarı" hedeflenebilir tetik yoktur Sai onun yerleşimine göre.
Combo'yu tetiklemek için her turda 2 şansınız var. Her iki hedef beceriyle ve bir kere de Sai'nin otomatik saldırısıyla. Çünkü her şey Midnight Blade'in kabiliyeti ve Kakashi'nin kabiliyeti 2 yuvarlak havalı moladır, ikisini de aynı anda kullanmak istemezsiniz. Dps'yi maksimize etmek için bu becerinin kullanımını değiştirmek istiyorsunuz. Ana düşmanlığınızdaki aoe hasarının, bir yandan sağlık düşmanı için komboyu tetiklerken yan taraftaki düşük hp oyuncularını bitirebileceğini unutmayın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri