Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli turkmmo ailesi iyi geceler dilerim ;
Temaya değilde index arka plan müzik eklemeyi göstericem size. Umarım işinize yarar iyi forumlar dilerim.
Temaya değilde index arka plan müzik eklemeyi göstericem size. Umarım işinize yarar iyi forumlar dilerim.
Kod:
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/mvDzy85nRnY?rel=0&autoplay=1" frameborder="0" width="1" scrolling="no" height="1" name="stop" id="stop"></iframe>
mvDzy85nRnY verdiğim koda şu mevcut. youtube.com/embed/ yanında soru işareti olan kısma kadar. Orası youtube müzik linkidir. Hangi şarkıyı istiyorsanız youtube girip en sondaki kodu alıp onun ile değiştirin aşağıda kırmızı ile kodladığım yer.
Mesela ben yukarıdaki şarkıyı istiyorum mvDzy85nRnY bunu QtEjFU820sE bunun ile değiştiriceksin işlem bu kadar.
NOT: Verdiğim kodu index klasöründe bulunan index.html notepad ile açın ve en altına yapıştırın.
Mesela ben yukarıdaki şarkıyı istiyorum mvDzy85nRnY bunu QtEjFU820sE bunun ile değiştiriceksin işlem bu kadar.
NOT: Verdiğim kodu index klasöründe bulunan index.html notepad ile açın ve en altına yapıştırın.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)