Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı World Editor Hakkında!!! yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaimkomutan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar metin2 köylerinde olan objeleri temelli olarak kaldırma nasıl yapılıyor normal bi şekilde silince gölgesi kalıyor gölgesini silince bu sefer hiçbişey olmamasına rağmen oyunda iken kaldırdıgınız nesnenin bulundugu yerden geçemiyorsunuz sanki hiç kaldırılmamış gibi

ÇÖZÜM;

1-)Nesneleri world editörde harita üzerinde bulup seçip delete tuşu ile kaldırın
2-) insert tuşu ile gölgeleri kaldırın
3-) block bölümüne gelip kaldırdığınız objelerin bulunduğu yerleri temizleyin
Yeni bir klasör oluşturun içine ekleyin kapatın packa atın indexte en üste ismini yazıp deneyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Arkadaşlar metin2 köylerinde olan objeleri temelli olarak kaldırma nasıl yapılıyor normal bi şekilde silince gölgesi kalıyor gölgesini silince bu sefer hiçbişey olmamasına rağmen oyunda iken kaldırdıgınız nesnenin bulundugu yerden geçemiyorsunuz sanki hiç kaldırılmamış gibi

ÇÖZÜM;
sayende çözüldü güzel insan <3
Worleditor'den seçip kaldırman gerek objeleri. packdan kaldırırsan dediğin gibi obje orada durur sadece gözükmez ve ona takılırsın.
WorldEditor'den objeleri kaldırdıktan sonra, Insert tuşuna bas,bulunan objelere göre gölge atıcaktık ;)

Worleditor'den seçip kaldırman gerek objeleri. packdan kaldırırsan dediğin gibi obje orada durur sadece gözükmez ve ona takılırsın.
WorldEditor'den objeleri kaldırdıktan sonra, Insert tuşuna bas,bulunan objelere göre gölge atıcaktık ;)

hocam world editorden nesneye tıklayıp delete'a basıyorum nesne kalkıyor ardından insert ve aynı şekilde f6 tuşlarını da ayrı ayrı denedim yine de oyun içi kalkmış olan nesne oyunda olmasa bile ona çarpıyorum yani tam anlamı ile kalkmıyor

VQvnWn.png

block kısmına basıp edit de silmeyi dene silmiyor block oluşturuyor ise tekrar edit kısmına bas sorun çözülecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri