Doğrusu tam olarak nasıl birşey bir fikrim yok ve c++ bilgimde üst düzey olmamasına rağmen şöyle bir kod yazdım deneyip beni bilgilendirebilcek birisi varsa şimdiden teşekkürler 
Yapmaya çalıştığım fixin açıklaması : Oyunda cesaret pelerini olmadan yaratıkları kendine çekmeyi engellemek , bir nevi engel oluşturmak.
paste2.org web sitesi arızalı olduğundan dolayı çok kusura bakmayın kodlamayı uploadlayamıyorum.
Kod alttadır.
[CODE lang="cpp" title="AggregateMonster Fixi"]char_battle.cpp açılır
ve fonksiyon komple değiştirilir.
struct FuncAggregateMonster
{
LPCHARACTER m_ch;
FuncAggregateMonster(LPCHARACTER ch)
{
m_ch = ch;
}
void operator()(LPENTITY ent)
{
if (ent->IsType(ENTITY_CHARACTER))
{
LPCHARACTER ch = (LPCHARACTER) ent;
if (ch->IsPC())
return;
if (!ch->IsMonster())
return;
if (ch->GetVictim())
return;
if (ch->CountSpecifyItem(70038) == 0 )
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
return;
}
else if (ch->CountSpecifyItem(70038) == 1 )
{
// ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
if (DISTANCE_APPROX(ch->GetX() - m_ch->GetX(), ch->GetY() - m_ch->GetY()) < 5000)
if (ch->CanBeginFight())
ch->BeginFight(m_ch);
}
// if (number(1, 100) <= 50) // Àӽ÷Π50% È®·ü·Î ÀûÀ» ²ø¾î¿Â´Ù
}
}
};[/CODE]
Tam olarak doğrusu nasıl olmalıdır bilmiyorum fakat sanırım bu şekilde kodladığım için hangi mapte olursa olsun mobların envanterinde pelerini arayacak.
Yukarıdakini kullanmak istemeyenler aşağıdakinide kullanabilirler
Diğer bir tarz fix düzenlemesi için buradan @xxdracaryS 'e teşekkür ediyorum
Hayırlı kullanımlar
İyi günler

Yapmaya çalıştığım fixin açıklaması : Oyunda cesaret pelerini olmadan yaratıkları kendine çekmeyi engellemek , bir nevi engel oluşturmak.
paste2.org web sitesi arızalı olduğundan dolayı çok kusura bakmayın kodlamayı uploadlayamıyorum.
Kod alttadır.
{
LPCHARACTER m_ch;
{
m_ch = ch;
}
{
{
if (ch->IsPC())
return;
if (!ch->IsMonster())
return;
if (ch->GetVictim())
return;
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
return;
}
{
// ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
if (DISTANCE_APPROX(ch->GetX() - m_ch->GetX(), ch->GetY() - m_ch->GetY()) < 5000)
if (ch->CanBeginFight())
ch->BeginFight(m_ch);
}
}
}
};[/CODE]
Tam olarak doğrusu nasıl olmalıdır bilmiyorum fakat sanırım bu şekilde kodladığım için hangi mapte olursa olsun mobların envanterinde pelerini arayacak.
Yukarıdakini kullanmak istemeyenler aşağıdakinide kullanabilirler
Diğer bir tarz fix düzenlemesi için buradan @xxdracaryS 'e teşekkür ediyorum

moblardan cesaret pelerini aramak hmm. al kardeşim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hayırlı kullanımlar
İyi günler
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bayılıyorum bu çok bilmiş tiplere. Adam çok iyi niyetli bir şey yapmaya uğraşmış. Gelen tepkilere bak.
İşin en komik yanı eleştirenlerin alayı yabancı forumlardan çalıp burda hava atan tipler. Yazık...
FindWindow apisini kullanarak title taraması yapıp bide üstüne 'Kendi hile korumamız' diyen birisinin bunu yazması gayet normal
Biraz daha bilgi edinip mesajı anlayınca kendine gülebilirsin.
Sunucudaki kontrolu clientten bypasslayan koca yurekli adam.
Arkadaş acemi olduğunu zaten söylüyor konusunda, doğrusunu söylemek yerine neden alay eder gibi gülersiniz sizi bi türlü anlayamadım.
Konuda ki kod başta yanlış moba item kontrolü yapmışsın.Zaten item kontrolü yapmak gereksiz char_item.cpp 70057 yada cesaret pelerin kodun herheyse onu aratırsan agg kodunun sadece ona tıklayınca çalıştığını anlayacaksın olmayan iteme tıklama gibi bi imkanıda olmadığına göre blok zaten işlevsiz.
FindWindow apisini kullanarak title taraması yapıp bide üstüne 'Kendi hile korumamız' diyen birisinin bunu yazması gayet normal
Biraz daha bilgi edinip mesajı anlayınca kendine gülebilirsin.
Hook atarken yakalandın çocuk adam Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Kodlarda bir sorun veyahutta sorun teşkil edecek birşey mevcut mu sayın moderatörümhmm hmmmmm hmmmmmmmmmmmmmmm garip thx![]()

siz bu işlerle çok uğraştığınız için bilirsiniz oyüzden sorayım dedim
moblardan cesaret pelerini aramak hmm. al kardeşim.Doğrusu tam olarak nasıl birşey bir fikrim yok ve c++ bilgimde üst düzey olmamasına rağmen şöyle bir kod yazdım deneyip beni bilgilendirebilcek birisi varsa şimdiden teşekkürler
Kod alttadır.
{
LPCHARACTER m_ch;
{
m_ch = ch;
}
{
{
if (ch->IsPC())
return;
if (!ch->IsMonster())
return;
if (ch->GetVictim())
return;
{
return;
}
{
if (ch->CanBeginFight())
ch->BeginFight(m_ch);
}
}
}
};[/CODE]
Tam olarak doğrusu nasıl olmalıdır bilmiyorum fakat sanırım bu şekilde kodladığım için hangi mapte olursa olsun mobların envanterinde pelerini arayacak
Doğrusu için teşekkür ediyorummoblardan cesaret pelerini aramak hmm. al kardeşim.
isterseniz konuya dahil edebilirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)