kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AggregateMonster Fix

Doğrusu tam olarak nasıl birşey bir fikrim yok ve c++ bilgimde üst düzey olmamasına rağmen şöyle bir kod yazdım deneyip beni bilgilendirebilcek birisi varsa şimdiden teşekkürler :)

Yapmaya çalıştığım fixin açıklaması : Oyunda cesaret pelerini olmadan yaratıkları kendine çekmeyi engellemek , bir nevi engel oluşturmak.

paste2.org web sitesi arızalı olduğundan dolayı çok kusura bakmayın kodlamayı uploadlayamıyorum.

Kod alttadır.

[CODE lang="cpp" title="AggregateMonster Fixi"]char_battle.cpp açılır

ve fonksiyon komple değiştirilir.

struct FuncAggregateMonster
{
LPCHARACTER m_ch;
FuncAggregateMonster(LPCHARACTER ch)
{
m_ch = ch;
}
void operator()(LPENTITY ent)
{
if (ent->IsType(ENTITY_CHARACTER))
{
LPCHARACTER ch = (LPCHARACTER) ent;
if (ch->IsPC())
return;
if (!ch->IsMonster())
return;
if (ch->GetVictim())
return;

if (ch->CountSpecifyItem(70038) == 0 )
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
return;
}

else if (ch->CountSpecifyItem(70038) == 1 )
{
// ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
if (DISTANCE_APPROX(ch->GetX() - m_ch->GetX(), ch->GetY() - m_ch->GetY()) < 5000)
if (ch->CanBeginFight())
ch->BeginFight(m_ch);
}

// if (number(1, 100) <= 50) // Àӽ÷Π50% È®·ü·Î ÀûÀ» ²ø¾î¿Â´Ù

}
}
};[/CODE]

Tam olarak doğrusu nasıl olmalıdır bilmiyorum fakat sanırım bu şekilde kodladığım için hangi mapte olursa olsun mobların envanterinde pelerini arayacak.

Yukarıdakini kullanmak istemeyenler aşağıdakinide kullanabilirler

Diğer bir tarz fix düzenlemesi için buradan @xxdracaryS 'e teşekkür ediyorum :)

moblardan cesaret pelerini aramak hmm. al kardeşim.

Hayırlı kullanımlar
İyi günler​

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bayılıyorum bu çok bilmiş tiplere. Adam çok iyi niyetli bir şey yapmaya uğraşmış. Gelen tepkilere bak.
İşin en komik yanı eleştirenlerin alayı yabancı forumlardan çalıp burda hava atan tipler. Yazık...
Arkadaş acemi olduğunu zaten söylüyor konusunda, doğrusunu söylemek yerine neden alay eder gibi gülersiniz sizi bi türlü anlayamadım.
Konuda ki kod başta yanlış moba item kontrolü yapmışsın.Zaten item kontrolü yapmak gereksiz char_item.cpp 70057 yada cesaret pelerin kodun herheyse onu aratırsan agg kodunun sadece ona tıklayınca çalıştığını anlayacaksın olmayan iteme tıklama gibi bi imkanıda olmadığına göre blok zaten işlevsiz.
Doğrusu tam olarak nasıl birşey bir fikrim yok ve c++ bilgimde üst düzey olmamasına rağmen şöyle bir kod yazdım deneyip beni bilgilendirebilcek birisi varsa şimdiden teşekkürler :)

Yapmaya çalıştığım fixin açıklaması : Oyunda cesaret pelerini olmadan yaratıkları kendine çekmeyi engellemek , bir nevi engel oluşturmak.

paste2.org web sitesi arızalı olduğundan dolayı çok kusura bakmayın kodlamayı uploadlayamıyorum.

Kod alttadır.

[CODE lang="cpp" title="AggregateMonster Fixi"]char_battle.cpp açılır

ve fonksiyon komple değiştirilir.

struct FuncAggregateMonster
{
LPCHARACTER m_ch;
FuncAggregateMonster(LPCHARACTER ch)
{
m_ch = ch;
}
void operator()(LPENTITY ent)
{
if (ent->IsType(ENTITY_CHARACTER))
{
LPCHARACTER ch = (LPCHARACTER) ent;
if (ch->IsPC())
return;
if (!ch->IsMonster())
return;
if (ch->GetVictim())
return;

if (ch->CountSpecifyItem(70038) == 0 )
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
return;
}

else if (ch->CountSpecifyItem(70038) == 1 )
{
// ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Cesaret pelerini envanterinizde bulunmamaktadir!");
if (DISTANCE_APPROX(ch->GetX() - m_ch->GetX(), ch->GetY() - m_ch->GetY()) < 5000)
if (ch->CanBeginFight())
ch->BeginFight(m_ch);
}

// if (number(1, 100) <= 50) // Àӽ÷Π50% È®·ü·Î ÀûÀ» ²ø¾î¿Â´Ù

}
}
};[/CODE]

Tam olarak doğrusu nasıl olmalıdır bilmiyorum fakat sanırım bu şekilde kodladığım için hangi mapte olursa olsun mobların envanterinde pelerini arayacak​
moblardan cesaret pelerini aramak hmm. al kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri