- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 43
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, Emirhan Aksungur denilen arkadaşın dolandırıcı olduğunu piyasa az çok bilir, ücretli sistem satıyorum deyip ücreti aldıktan sonra teslim etmemesi, files satışı yapıp ilgisizi alakasız dosyalar vermesi ve en son açtığı oyunda ise abuk sabuk yalanlar uydurması bence yeterince göze battı
Sözü fazla uzatmayacağım SANTESMT2 OYUN DOSYALARINI paylaşıyorum isteyen sistem söker isteyen oyun açar.
GAME & MYSQL İNDİR
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
FULL PACK İNDİR
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 29
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 155
- DevLira
- 0
SRC Mevcut mu
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 43
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
Maalesef src mevcut değil.
- Konular
- 3,675
- Online süresi
- 1ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 6,340
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 2,560
- DevLira
- 166
24 saat içerisinde konuya kanıt ve virüstotalleri dosya taraması olarak ekleyiniz.Merhabalar, Emirhan Aksungur denilen arkadaşın dolandırıcı olduğunu piyasa az çok bilir, ücretli sistem satıyorum deyip ücreti aldıktan sonra teslim etmemesi, files satışı yapıp ilgisizi alakasız dosyalar vermesi ve en son açtığı oyunda ise abuk sabuk yalanlar uydurması bence yeterince göze battı
Sözü fazla uzatmayacağım SANTESMT2 OYUN DOSYALARINI paylaşıyorum isteyen sistem söker isteyen oyun açar.GAME & MYSQL İNDİRLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.FULL PACK İNDİR
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 120
- TM Yaşı
- 10 Yıl 17 Gün
- MmoLira
- 640
- DevLira
- 0
Her hangi bir açıklama yapmak zorunda değilim yalnız atılan iftiradan(dolandırıcılık) dolayı kendimi açıklamak istiyorum. Öncelikli olarak sistem satışı yaptım bir arkadaşa, müsait olmadığım için bir gün geç teslim ettim çocuk gibi laga luga yaptı ve gelip burada konu açmış şikayet etmiş. Görkem sana gelince, iki gün önce files sat sat diye yalvarıyordun hayırdır kardeşim? Ben parasını aldıysam emeğimin karşılığını aldım, size girip çıkan ne onu anlamıyorum? Daha fazla uzatmayacağım güncel Santes filesim ile alakası yoktur, bu altyapı ile her hangi bir açığa maruz kalırsanız beni ilgilendirmez. Hayırlı forumlar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)