Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ ?????? ?????? ] SANTESMT2 SERVER FİLES !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorkemsipsak

Level 2
Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
Başarım Puanı
43
TM Yaşı
10 Yıl 9 Ay 27 Gün
MmoLira
29
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, Emirhan Aksungur denilen arkadaşın dolandırıcı olduğunu piyasa az çok bilir, ücretli sistem satıyorum deyip ücreti aldıktan sonra teslim etmemesi, files satışı yapıp ilgisizi alakasız dosyalar vermesi ve en son açtığı oyunda ise abuk sabuk yalanlar uydurması bence yeterince göze battı :)
Sözü fazla uzatmayacağım SANTESMT2 OYUN DOSYALARINI paylaşıyorum isteyen sistem söker isteyen oyun açar.
GAME & MYSQL İNDİR
FULL PACK İNDİR

Maalesef src mevcut değil.

Merhabalar, Emirhan Aksungur denilen arkadaşın dolandırıcı olduğunu piyasa az çok bilir, ücretli sistem satıyorum deyip ücreti aldıktan sonra teslim etmemesi, files satışı yapıp ilgisizi alakasız dosyalar vermesi ve en son açtığı oyunda ise abuk sabuk yalanlar uydurması bence yeterince göze battı :)
Sözü fazla uzatmayacağım SANTESMT2 OYUN DOSYALARINI paylaşıyorum isteyen sistem söker isteyen oyun açar.
GAME & MYSQL İNDİR
FULL PACK İNDİR
24 saat içerisinde konuya kanıt ve virüstotalleri dosya taraması olarak ekleyiniz.

Her hangi bir açıklama yapmak zorunda değilim yalnız atılan iftiradan(dolandırıcılık) dolayı kendimi açıklamak istiyorum. Öncelikli olarak sistem satışı yaptım bir arkadaşa, müsait olmadığım için bir gün geç teslim ettim çocuk gibi laga luga yaptı ve gelip burada konu açmış şikayet etmiş. Görkem sana gelince, iki gün önce files sat sat diye yalvarıyordun hayırdır kardeşim? Ben parasını aldıysam emeğimin karşılığını aldım, size girip çıkan ne onu anlamıyorum? Daha fazla uzatmayacağım güncel Santes filesim ile alakası yoktur, bu altyapı ile her hangi bir açığa maruz kalırsanız beni ilgilendirmez. Hayırlı forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri