- Konular
- 21
- Online süresi
- 5h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 55
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar
Bu filesi kendim için editlemişdim filesde yaklasık 1 bucuk 2 yıllık emegim var defalarca bu filesle server actım tabi her serverde dahada geliştirdim ortaya cıkan sorunları düzelttim files tamamen oturmus filesdir herhangi bir ch düşmesi core hatası yoktur yüksek oyuncu kitlesi olan serverlerde sorunsuz oynatılmıstır.
Files Fiyatı: 200 TL
Files +Sourceler : 350 TL
Files Özellikleri
Uzun Uzadıya gereksiz seyler yazmıcam aklıma gelenleri yazıcam
1) Tamamen Src Tabanlı calısan Vip Sistemi Sürelidir Süresini Kendiniz Ayarlıyorsunuz
Normal Oyunculara Bosslardan Ve Metinlerden 10 Esya Düsüyorsa Viplere 20 Düşer Bunuda Kendinize Göre Ayarlayabilirsiniz VipÖrnek: https://i.hizliresim.com/Z57AR3.jpg
2) Offline Shop Sistemi Bar Su Taşı Ot Çeşitleri Ve Ep İle Satıs Yapılabilir.
Offline Shopa Uyarlı İtem Arama Sistemi Pazar İsim Gizleme OfflineShopCount 30.000 Cekilmiştir Üst Üste 30.000 li İtem Koyulabilir Satılabilir
OfflineShop Stabil Ve Sorunsuzdur
3) İtemler 30.000 Li Olarak Biriktirilebilir.
4) Max Level 300 Dür Exp Tablolarıda Ona Göre Düzenlidir.
5) Levelden Levele Degişen İconlar Mevcuttur.
6) 3 Krallık Savası Sistemi Aktiftir (Resim Eklenicek)
7) Oyun Secenekleri Zenginleştirilmiştir
8) SaltanatMetin2 nin Kullandıgı Animasyon Kanatlar Filesde Eklidir.
9) Ridackın Animasyon Çift Orak Kuşagı Eklidir.
10) Kuşak Sistemi Eklidir
Kaynak Kodundaki Hatalardan Dolayı Yapılan Exploitlerle Game.Core Düşürme DB silme gibi bilinen bütün exploitler fixlenmiştir.
Filesin kullanıldıgı serverlerden görüntüler
Server Filesin Kullanıldıgı Serverlerde Youtuberların Cektigi Videolar Daha Cok Video Vardıda Bu Telif Olaylarından Bir Çogu Silinmiş
Bu filesi kendim için editlemişdim filesde yaklasık 1 bucuk 2 yıllık emegim var defalarca bu filesle server actım tabi her serverde dahada geliştirdim ortaya cıkan sorunları düzelttim files tamamen oturmus filesdir herhangi bir ch düşmesi core hatası yoktur yüksek oyuncu kitlesi olan serverlerde sorunsuz oynatılmıstır.
Files Fiyatı: 200 TL
Files +Sourceler : 350 TL
Files Özellikleri
Uzun Uzadıya gereksiz seyler yazmıcam aklıma gelenleri yazıcam
1) Tamamen Src Tabanlı calısan Vip Sistemi Sürelidir Süresini Kendiniz Ayarlıyorsunuz
Normal Oyunculara Bosslardan Ve Metinlerden 10 Esya Düsüyorsa Viplere 20 Düşer Bunuda Kendinize Göre Ayarlayabilirsiniz VipÖrnek: https://i.hizliresim.com/Z57AR3.jpg
2) Offline Shop Sistemi Bar Su Taşı Ot Çeşitleri Ve Ep İle Satıs Yapılabilir.
Offline Shopa Uyarlı İtem Arama Sistemi Pazar İsim Gizleme OfflineShopCount 30.000 Cekilmiştir Üst Üste 30.000 li İtem Koyulabilir Satılabilir
OfflineShop Stabil Ve Sorunsuzdur
3) İtemler 30.000 Li Olarak Biriktirilebilir.
4) Max Level 300 Dür Exp Tablolarıda Ona Göre Düzenlidir.
5) Levelden Levele Degişen İconlar Mevcuttur.
6) 3 Krallık Savası Sistemi Aktiftir (Resim Eklenicek)
7) Oyun Secenekleri Zenginleştirilmiştir
8) SaltanatMetin2 nin Kullandıgı Animasyon Kanatlar Filesde Eklidir.
9) Ridackın Animasyon Çift Orak Kuşagı Eklidir.
10) Kuşak Sistemi Eklidir
Kaynak Kodundaki Hatalardan Dolayı Yapılan Exploitlerle Game.Core Düşürme DB silme gibi bilinen bütün exploitler fixlenmiştir.
Filesin kullanıldıgı serverlerden görüntüler
Server Filesin Kullanıldıgı Serverlerde Youtuberların Cektigi Videolar Daha Cok Video Vardıda Bu Telif Olaylarından Bir Çogu Silinmiş
- Konular
- 445
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 21m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 460
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 25 Gün